Mam pytanie gdzie naprawia się broń? Czy w tym początkowym mieście da się. I jeszcze jedno od którego lvl wyjść z tego pierwszego miasta. Mam 24lvl i exp tak wolno leci, że głowa boli. Mało potworów jest tam na początku. Na którym z tamtąd wyjść.
II pytanie czy bez party wychodzić z pierwszego miasta czy lepiej z obstawą. Chodzi tu o PK.
III pytanie czy jak co można wypisać się z klanu ? CZy lepeij nie bo mogą być tego przykre konsekwencje. Jakie + daje dołączenie do klanu?
P.S Grałem w to jakiś miesiąc temu. Wbiłęm 24lvl wariora, 23 maga (babka fire i ice) i 21 lvl rogue. Gram na serwie dies. Narazie mam przerwe, ale mam zamiar zagrać w KO koło października. Kumpel zacznie znowu grać a innego naucze.
P.S 2
Fajny ten nowy "Update". Fajne są "nowe questy" Nie podoba mi się tylko to, że nie pisze jakie questy wykonałeś lub podjołeś się wykonania ( dawniej w character bodajże była zakładka "quests")
Pytanie do upa. Czy ta mikstura "haste" którą daje babka w zamian za 5 chyba łusek gavoltów to na stałem czy tylko na jakiś krótki czas?
Ostatnio edytowany przez Jaszczurek - 14-08-2006 o 02:10.
|