Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GASIOR
1. Klata = 1UH na 1Hero Ucieczka = 1UH na 20+Hero
2. Nigdy nie udaje mi sie osiągnąć porządnej pozycji na forach, może chociaż raz się uda. Ktoś mi odjał właśnie jeden punkt 
|
Wiesz GASIOR od początku podobaly mi sie twje posty. Temat z huntem na hero jest bardzo ciekawy. Twoje wypowiedzi na rózne tematy som ciekawe. Mimo ze inni mogą uwazac ze cos jest lipne lub beznadziejne olej ich opinie (bez urazy dla wszystkich). Ważne jest to co ty myslisz na danym temacie. Liczy sie tylko twoja opinia. Bo jesli bedziesz sie dopasowywal do innych, nigdy nie będzisz usatysfakcjonowany, a i tak znajdzie sie taki co zbeszta twoją opinię. Niektórym tylko o to chodzi. Najwazniejsze jest miec wlasne zdanie i przekonanie ze to wlasnie twoje zdanie jest najleprze.
[Musialem to napisać, poniewarz pare osób na forum wyzywalo innych uzytkowników, z powodów banalnych. W jednym poscie o Hero napisaleś: "wklejam tu pare zdjec z huntu hero ale i tak pewnie was zanudze"(moze cos przekręcilem ale sedno jest to same) Tak nie powinienes nigdy pisac.To odstrasza potencjalnych zainteresowanych]
OMG ale sie naprodukowalem

Pozdro all friend!
Eragdush