Zobacz pojedynczy post
stary 11-08-2004, 21:04   #14
Grzes Przewodniczek
Użytkownik Forum

Grzes Przewodniczek's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice

Grzes Przewodniczek ma numer GG 1037977
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nesipeh
E wedlug mnie pomysl nie realny :/ to juz lepiej kupic sobie PACC Gdyby powstal taki swiat to powstalo by wielkie zamieszanie wsrod facc i wynikly by z tego (moim zdaniem) same klopoty Grajmy tak jak jest, bo jest dobrze a jesli pragniesz wejsc na edron to kup pacc innego wyjscia puki co nie ma i dlugo nie bedzie. Aczkolwiek pomysl ciekawy, acz niewykonalny. Mysl dalej, moze wpadniesz na jakies rozwiazanie
a propos do tego iz kazales mi myslec (i myslalem) i wymyslilem oddajac sie jednemu z moich ulubionych sportow mialem duzo czasu na rozmyslania ale do rzeczy otoz macie wszyscy bez watpienia racje choc i ja mam troche. taka Freebie (niezla nazwa musze przyznac ;] ) mozaa by otwierac np raz lub dwa na miesiac i zeby byla czynna przez jakies 3-5 dni. na poczatku troche sie pospieszylem (i widac skutki mam obnizona repke no ale trudno zycie jest ciezkie ) tak wiec moim nowym pomyslem jest wlasnie otwieranie takiego serwa na pare dni w miechu azeby ludzie poogladali terenki oraz nabili sobie troszeczke expa (wszystko przechodziloby na normalny serwer) moze tym razem pomysle sie Wam spodoba jesli nie to trudno (otoz prosze i jestem zupelnie swiadom tego co mowie aby modkowie usuneli ten temat jesli nie bedzie mial zbyt duzego "popytu" poniewaz nie chce zasmiecac forum) bardzo prosze o komentarze gdyz chce wiedziec czego pragniecie byc moze kiedys wpadne na takiego pomysla ze wszystkim szczeki opadna i nie bedzie problemu zrealizowania

p.s. dajcie mi chociaz jeden punjt repki zeby miec pzynajmniej 0 bo az tak nie zasluzylem na -1 (chyba) napisalem troszke wiecej niz chcialem ;] mam tez prosbe komentujcie jak juz wspomnialem oraz dodawajcie wlasne pomysly napewno jakies ciekawe macie i moze istnieje mozliwosc zrealizowania ich

pozdro all
Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p)
Secura/Thais
Grzes Przewodniczek jest offline