Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 13:05   #6
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Chyba wyjde z inicjatywa zrobienia dodatkowe dzialu w "Taj~ Rook~" pt.: "Poradniki". Beda tam umieszczane m.in. wlasnie takie texty jak twoje - czytelne, przejrzyste i interesujace.

Oto kilka tematow, ktorymi doswiadczony gracz moglby sie zajac:
- lowienie rybek
- skillowanie
- expienie
- lootowanie
- pieczenie chlebka
Moim zdaniem, to by miało swój sens. Nawet jeśli ktoś by mógł powiedzieć, że "takich poradników jest mnóstwo, więc po co pisać następne". Po prostu, nie każdy chce zaglądać do poradników sprzed kilku miesięcy - z chęcią zaś zajrzałby pewnie do ładnie napisanego "świeżego" poradniczka. Poza tym, nasza wiedza i o Tibii, i o Rookgaardzie, i o różnych szczegółowych aspektach gry, wraz z upływającym czasem zmienia się i nabiera coraz to nowszych kształtów. Każdy taki poradnik, mimo, iż opisywałby kwestię już wiele razy poruszaną, byłby więc zapewne coraz lepszy, coraz ładniejszy, a co najważniejsze, coraz bardziej treściwy.

Zatem... zgadzam się z przedmówczynią. ;-)

Pozdrowienia.

EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Tia... Niech będzie sobie nawet ten Boom... ale na poradniki. Nie wiem, czy kojarzysz ale przez pewien okres czasu buszowała tu Aga of >świat<. Pisała poradniki na 5 linijek, bez polskich znaków, kaleczać Tibię, język polski i to forum. A nie lepiej przykleić taki świetny poradnik? Po pewnym czasie go odkleić (gdy powstanie nowy, lepszy). Aha, i zamknąć temat by nie było spamu. Jak to napisałeś: każde gz itp. jest spamem. Szczerze? Prawie wszystko jest spamem.
Zatem, zmobilizujcie Waszych moderatorów do troszkę lepszej pracy na tym forum. I wówczas wszystkie syfiaste poradniki lądowałyby w koszu, jak również i spam towarzyszący tym pozostałym. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 12-08-2006 o 13:25.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem