Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 13:33   #2410
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czyngis
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Memphiz
Sam gram na Valorii i życze powodzenia Excessum. Bound za bardzo sie panoszy na serwerze. Powinni paść i to jak najszybciej. Np. jeden z członków plootonu zauważył w moim domku bohy oraz g armora. Gdy mnie spotkał zaczoł mnie bić i powiedział że jak mu nie dam tych rzeczy to bede huntowany przez Bound. Sam mam 56lvl i nie dałem rzadnych rzeczy noobowi na 40lvl. Potem przyszli kolesie z bound na 90-110lvl i powiedzieli żebym dał rzeczy. Dwuch garczy z plootonu dzięki moim kolegom padło (którzy już nie grają w tibie więc nie zależy im na huncie itp.) i na razie mam spokój ale nie wiem na jak długo. Cały bound i plooton powinien dostać bana za destruktywne zachowanie skierowane w innych playerów. Pozatym ja rozumiem że ktoś jest "nOOb" na 45lvl i kradnie lootbagi (co jest smieszne) albo 48lvl krzyczy sell boh 35k a tak naprawde pokazuje zwykłe buty co jest kompromitujące. Taki graczy powinno się tępić ale nie uczciwie grających ludzi jakaś gildia chce wszystkich bić którzy mają w miare dobry lvl. Wg mnie kilka silnych gildii powinno się zebrać i uderzyć na Apitova, Dimnariela i innych silnych graczy. Pozdrawiam wszystkich co walczą z Boundem i Plootonem

A teraz sam jest w Boundach (tekst za czasów wojny Bound vs Excessum)
Rotfl 'n' lol
żal.pl poprostu

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 12-08-2006 o 13:35.
Ufocznik jest offline