Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2006, 15:52   #660
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ehh jak widzę poprzedni ban nie nauczył niczego??? Myślicie że po co są prywatne wiadomości?? Odpowiedź: Po to by ich używać więc przestańcie się kłucić bo w ciągu ostatniego dnia temat ma więcej o 10 stron które nic nowego nie wnoszą. Alythia zachował się paskudnie kradnąc eq krupnika i to jest fakt(i nie pier... że jest wojna bo na wojnie pewne zasady przyzwoitości obowiązują a kradzież eq kolegi/wroga jest ciosem poniżej pasa). Jest wojna wybrał stronę hwl jego wybór miał do tego prawo to fakt. O Rumciu nigdy nic dobrego nie słyszałem to fakt. Agusia lubisz Rumcia ok co nie oznacza że my go również musimy lubić. Co do Asslickerstwa to TO JUŻ BYŁO PORUSZANE W TYM TEMACIE TO BYŁO JEST I BĘDZIE (podobnie jak w życiu). To że ludzie podlizują się teraz HWL (czytaj asslicking czy jakoś tak się to pisze) jest NORMALNE tak samo było z wszystkimi gildiami które trzymały "Ster władzy" lecz niech tylko noga im się powinie a zobaczą kto jest prawdziwym przyjacielem a kto zwykłą "chorągiewką". Z wydarzeń z Galany : Wczoraj zsolowałem swojego pierwszego licza (w ankh tomb za tp) miał przy sobie 30 gp i tą laskę na dojście do niego i troche poexpienie poszło mi 3 bp mfów 3 sd i poł bp gfb. Co tam jeszcze loot cienki itd... (ehh musiałem się tym liczem pochwalić jakiś dziwny był żadnego bonebeast nie przywołał ale 3 dsy tam stały ) Pozdro
jastr jest offline