Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedrus
Ja jak gram to mam zawsze otwarta strone tibia.com - characters. (strone tibia.pl oczywiscie tez  ). Sprawdzam kazda podejrzana osobe. Wtedy masz wieksza szanse ze sie nie natniesz. Jesli noob ma tylko jedna postac to sprawa jasna, jesli ma jakiegos wysokiego lvl, to coz, swiat jest niesprawiedliwy.
Zamiast strzelania na postrach (masz biala czache) mozna probowac zlurowac mu jakiegos potworka, zablokowac droge - np explosion czy fire wave, lub jakies fieldy. Mozna tez chodzic za nim jak cien i zabijac wszystkie jego potworki - no i zabierac loot. Jednak wiekszosci ludzi szkoda na to czasu.
|
na tibia.com mozna sobie "schowac" chara wystarczy cos tam kliknac wiec nie zawsze widac liste postaci czasami widac jednego dwa chary bo reszta jest pochowana. czasami niektorzy robia se jaja z cipu i maja po kilka kont wiec zawsze istnieje szansa ze kolo ma lepszego chara (niestety)
a teraz rada co z takim gagadkiem robic. wystarczy gostka reportnac bo to wyraznie zabronione w tibia rulez ;] przeze mnie raz kolo dostal bana na miesiac za to ze mi cycki wybijal jak trenilem sobie shelding ;];] i od tamtej pory wiecej go nie widzialem