Widze ze jednak dobrze zrobilem konczac granie w tą grę bo jak czytam was to mnie krew zalewa... wiem ze was to c..j obchodzi ale dla mnie to jestescie p......i sorry za szczerosc ale tu nie ma co wiecej gadac... kazdy temat co wystawi "przeciwnik" juz ktos spamuje tak jak tutaj Ald~ "lizcie dalej dupe Em" czy jakos tak ( nie chce mi sie patrzec jak bylo wczesniej) i zaczyna sie gadka ze ze ten siedzi w pz a ten lize dupe Zetowi jak by nie wiadomo kto to byl... zal mi was... ze tak przejmujecie sie grą... pewnie zaraz namnie bedzie pisanie typu "skoro nie grasz to po co piszesz. po co wchodzisz na forum" itp... j.b.e mnie to co sądzicie o tym co napisalem ale zastanowcie sie co z wami zrobila ta gra... pzdr for all
Ps. jak jeszcze gralem bylem za Animą ale po takich tekstach Ald~ to juz nie wiem... kolesie piszą co sądzą na temat filmu a ten musi dodac swoje 3 gorsze ze od razu dupe liza... a mam tak ze nawet na aldorze nie grają... żal...
@diamonic - tak pozbylem sie chara

bo i po co mi on?

zreszta teraz ciagle pracuje i nie mial bym czasu na granie a z niektorymi osobami z gry utrzymuje kontakt na gg albo przez kom

pozdro