Przepraszam, ale mam pytanie...
Chodzi tu o walkę z głupimi nickami, czy graczami, którzy nosząc głupie nicki robią głupie rzeczy?
Bo to już jest duża różnica.
Oczywiście.... w zasadach Tibii napisano, że niedozwolone jest stosowanie zwrotów jako imion, ale czy trzeba od razu świętej inkwizycji? Wg. mnie dopuki gracz zachowuje się odpowiedzialnie, nie trzeba stosowac aż takiego rygoru. Co innego w przypadku gdy postac jest wykorzystywana jako PK, lurer, albo zlodziej.
Inną kwestią są też wulgaryzmy, czy wulgarne zwroty stosowane jako imiona- sam choduję z trudem na Rooku druida o wesołym nicku "Wylizac ci kroliczka"- sami sprawdzcie- jest na Rooku na Danubii. Jego tez zabanujesz?
Jestem spokojnym graczem- Nigdy nie zabiłem bez powodu. Graczy których zjechałem do czerwonego pytając "czy się już czegoś nauczyli" jest o wiele więcej. Pomagam nowym i szanuję starszych. Nie nawidzę nadużywania siły (Power Abusement). Ci, którzy mnie znają, jak Yogi czy Warli mogą to potwierdzić.
I nie podoba mi się obrażanie Szwedów. Znam wielu na Danubi, którzy są pożądnymi graczami. Może to kwestia tego że gram na innym serwerze, który jeszcze nie zmienił się w totalne piekło.
Prosiłbym o odpowiedź na moje pytanie.
Harvezd- Wodzu klanu MSV
|