Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2006, 10:51   #2074
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord sensej
Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Tak poza tym to wy dalej z tym drazem zakochaliscie sie ? Wy je ba ne mam na to czy ktos to zauwazy czy nie jakie to ma znaczenie ze mnie draz publicznie pochwali czy ciebie powalilo dokonca myslisz ze mi na takim czyms zalezy ? Wanted to moja guild i bede trzymal strone kazdego z nich. Nie bede taki jak shanoz i sathan skacza z kwiatka na kwiatek tam gdzie wam wiatr zawieje. Pozatym firanka daj swoj nick a nie postujesz anonimowo wqurwia mnie czytanie krytyki twojej na temat innych wiec albo sie ujawnij i postuj pod nazwa swojej postaci albo sie juz tutaj wogole nie udzielaj.
Sathan wyjasnij mi co maja na celu takie fotki? Osmieszenie kogo kolwiek ? Bo mnie to jakos nie bawi ze czworka pajacow zebrala sie i zrobili sobie photo z jakims znaczkiem co to ma byc smieszne? Jest raczej zalosne. Szukacie przyjaciol wejdzcie sobie na specjalne forum -.-

Pzdr
sensej
Człowieku jaka dziewczyna?jakie piwo.Przecież ty masz dopiero 15 lat.I może przez to niczego nie rozumiesz.