Witam.
Przepraszam, napisałem tego posta chyba nie w tym temacie co trzeba ( tutaj) - ale może dzięki temu będzie to lepiej widoczne. W razie potrzeby proszę jeden z postów usunąć.
Po wczorajszych pracach na forum, obecnie jest taki jeden utrudniający jego przeglądanie błąd, polegający na tym, że jeśli przy tytule wątku do przeczytania kliknie się na ten obrazeczek (trójkąt) prowadzący do ostatniego posta w tym wątku, to wyświetla się coś takiego:
Cytuj:
Wiadomość forum.
$idname nie został określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem
|
Proszę też zwrócić uwagę, że adres e-mail do skontaktowania się z webmasterem w tym komunikacie jest także nieprawidłowy:
" mailto:$vboptions[webmasteremail]".
Przesyłam pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P
Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.
NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 15-08-2006 o 08:35.
|