Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2006, 10:03   #634
bencio
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli A u Was ?

ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie chociaż teraz i tak jest CIPbot

Suv ma racje ja go znam bo bylem u niego w gildi (Baja Bongo)jak byla wojna Koler przeciwko rybie i natsu seri(war factory). Suw jest madry i powiedzial nam na kanale Baja bongo ze nigdy nie walczyl i niebedzie tego robil bo poco, przeciez ma w d..ie wszystkich i stworzyl sobie nowa postac zeby go nie wolali jak jest online bo Suv jest online od rana do nocy i on stworzyl szybkosciomiernika teraz nazywa sie elder ptaak. Cala wojne przesiedzial na nim i ani razu nie walczyl z tego co wiem i teraz tez niebedzie a jakby co to pierwszy ucieknie z gildi bo jego kolega kiroy pomoze mu zawsze.

wiem ze z don zasa to on na wojny nie chodzil bo samnam to na naszym kanale gildi mowil zreszta Ryba chyba sam wiesz najlepiej czy strzelales do Suva
czy sie myle ?

Suv moze masz jaksie ciekawe ssy z wojen bo te na stronce o tobiw to nie sa fajne, jak masz to pokaz jak rybe biles.

i jeszcze jedno czemu opusciles Kuler jak zaczela sie wojna z vandaslami, bo byles lojalny czy dlatego ze miales w d...e ? inni nie odeszli chyba.

pisze to dlatego ze jak bylem w baja bongo to myslalem ze mnie lubisz a teraz sie nieodzywasz i nie pomagasz jak mnie atakuja

Chcialbym powiedziec ze chcialbym cie zobaczyc(na filmie) na wojnie przeciez przeszedlas szkolenie komandosow w kulerach

Ostatnio edytowany przez bencio - 15-08-2006 o 11:22.