Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2006, 14:08   #234
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Witam.

Polacy tylko gadają, jak to fajnie jest w innych krajach.

Arabowie, Jamajczycy lub Kubańczycy - "fajnie, bo mogą sobie palić legalnie trawkę i nikt im nie wmawia, że to szkodliwe lub, że staną się narkomanami :-)".

Holendrzy - "fajnie, bo mają zalegalizowaną trawkę, i nikt im nie wmawia, że to szkodliwe lub też, że staną się narkomanami :-)".

Francuzi (dla innego przykładu) - "fajnie, bo piją sobie winko codziennie do obiadu i nikt im nie wmawia, że to szkodliwe lub, że staną się alkoholikami :-)".

Tyle tylko, że sami Arabowie, Jamajczycy, Kubańczycy, Holendrzy czy Francuzi nie mówią o nas - "fajnie", tylko: "tam w Polsce jest tyle narkomanów i alkoholików, a do tego złodziei i kombinatorów :-/".

Bądźmy Polakami i miejmy swoją indywidualną i unikalną w świecie polską kulturę - nie zaś zlepek wszystkich kultur świata. Na dodatek tylko selektywny, bo szybciej wybierający spośród nich te niezbyt dobre chechy (np. narkotyki, alkohol, prostytucję itp.), niż te wartościowe (np. uczciwość, pracowitość, honor itp.).

Jest jak jest. Wszyscy doskonale wiedzą, że jest coś takiego jak quest spoiling, boty, sharing kont i, że są one tu nielegalne, a i tak wiele osób to robi. I podobnie, wszyscy doskonale wiedzą, że jest coś takiego jak używanie narkotyków (a wśród nich palenie trawki) i, że są one tu nielegalne, a i tak wiele osób to robi. Nasze gadanie nic nie da.

Co nie oznacza, że to popieram lub mam zamiar bronić. :-P

Pozdrawiam.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 15-08-2006 o 14:11.
Jarassimus jest offline