Cytuj:
Oryginalnie napisane przez N4zgul
Witam, chciałbym zacząć gre w Tibię ponieważ interesują mnie gry tego typu, ale gdy obejżałem Uwagę o tym chłopaku co pobił własną matkę krzesłem za to że wyłączyła mu komputer podczas gry, straciłem chęć grania w nią. Boje się że stane się taki jak on, że ta gra mnie wciągnie i nie bede widział poza nią świata a to było by chyba najgorsze. Wspomniany chłopak nie jest pierwszym przypadkiem "wciągnięcia". U mnie na osiedlu mieszka gość który nie zdał 2-krotnie przez tą grę. Pisze do was z przestrogą abyście zaprzestali grania w Tibię bo to nie doprowadzi was do niczego dobrego oprócz zmarnowania czasu, lepiej poszukajcie sobie innej gry takiej jak np. World of Warcraft czy Counter-strike v1.6.
Pozdrawiem.
|
jezeli tym postem chciales sie przyznac ze jestes uzalezniony od kompa to wal prosto z mostu, normalny czlowiek olal by jakies reporatarze wiedząc ze sam nie stanie sie jakims brudasem co gra 15h na dobe CONAJMNIEJ, eh do tego rozsmieszyles mnie tym WoWem hahaha, pragne przypomniec ze ten Chinczyk umierajac z przemeczenia gral wlasnie w WoW a nie w tibie, takze ta młoda para grała w WoWa gdy ich dziecko umieralo z glodu -.-