Zobacz pojedynczy post
stary 15-08-2006, 23:20   #193
Kamcio Pogromca
Guest

Król lol

Rozumiem was najci że uważacie sie za najleprzych bo jeśli by tak niebyło to niewybrali byście tej profesji. Ale pomyślcie logicznie może i pare razy dogocicie przeciwnika ale zapomnieliście o tym że knight może i wali najmocniej z broni miotanej ale co z tego jeśli niewali na dystans?! knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy. Pozatym nawet jeśli najt walnie z runki to mam ochote go wyśmiać. Spotykam wiele noobków najtów kturzy widzą jakie hity zadaje na potworkach i sie ze mnie śmieją że mam best hita za 37 z rużdżki bo oni walą po 80 ale niepomyślą o tym że sorc jest od walenia magią! Więdz co z tego że wale tylko po 37 z rużdżki ale zato moje udeżenie z runy będzie kilkanaście razy mocniejsze od jego udeżenia więdz ja też moge wyśmiać takiego najta.

Na koniec powiem tyle: Każda profesja jest dobra i karzda nawzajem sie uzupełnia a wy najci zamiast wyśmiewa sorków i drutów że mają cieńkie hity z rużdżek powinniście pomyśleć co byście bez nich zrobili?? Kto by wam runy robil (można upić w sklepie ale znacznie drożej)?? Kto by was uleczał?? kto by wam pomagał z oczyszczenia pola bitwy ze słabszych potworków używając UE? Pomyslcie troche zanim napiszecie że jesteście najlepsi...
  Odpowiedz z Cytatem