Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slayer Shaphiree
Knight > Sorcerer
Knight > Druid
Knight = Paladin
Paladin > Sorcerer
Paladin > Druid
Paladin = Knightowi
Sorcerer < Knight
Sorcerer < Paladin
Sorcerer > Druid
Druid < Knight
Druid < Paladin
Druid < Sorcerer
Czyli wg. mnie oto profesje :
Knight = Paladin > Sorcerer > Druid
|
Widzę, że nie grasz długo w tą grę bo doświadczenie masz małe.
Knight:
-Sorcerer vs Knight: Sorcerer ma dużo większe szanse na wygraną ponieważ użyje tylko Utani Gran Hur i będzie bił z SD i z UE.
-Druid vs Knight: Druid strzelał by z SD asz w końcu by zabił Knighta a jeśli Druidowi skończyło by się SD to raczej padnie bo nie ma czarów ofensywnych.
-Paladyn vs Knight: Walka wyrównana, Palladyn pociągał by z SD ale nie tak dużo aby zagrozić Knightowi, a Knight z Explo i z Exori a na dodatek obydwie postacie walczą także używając skilli, ale wydaje mi się, że Palladyn by wygrał.
Palladyn:
-Palladyn vs Sorcerer: Oczywiście Sorcerer Utani Gran Hur,Utamo Vita, SD i UE więc Palladyn by długo nie pożył a co do Boltów Palladyna to Sorcowi to dużo nie zagraża co Palladynowi potężne HITy z SD i UE.
-Palladyn vs Druid: Druid tak jak Sorcerer używa Utani Gran Hur(Co mu i tak dużo nie daje bo Palladyn i tak wali na odległość), Utamo Vita i z SD a Palladyn z Boltów i SD, ponieważ gdy Druidowi skończą się SD to i tak nie ma żadnych czarów ofensywnych więdz w końcu padnie.
Sorcerer:
-Sorcerer vs Druid: Na początek obydwie klasy Utani Gran Hur, Utami Vite i walka z SD czym Sorcerer pomaga sobie z UE a więdz Sorcerer po pewnym czasie wygrywa.
W Pvp bywa często tak: Knight -> Druid -> Palladyn-> Sorcerer
Lecz Ja powiem ogólnie jak jest według mnie biorąc pod uwage wszystko: Druid -> Palladyn -> Knight -> Sorcerer
-Dlaczego Druid ostatni:
*Żle się nim expi ponieważ gdy skończą mu się runy to MFy nic nie dadzą bo i tak nie ma czarów ofensywnych.
Dlaczego Palladyn przedostatni:
*Postacią fajnie się gra ale przy lvlu 100+ lvle idą wolno więdz jeśli chcesz zrobić Hunta to musisz targac BP Boltów a w ogóle to strasznie dużo potrzebują CAPa.
Dlaczego Knight 2:
*Ta postać może nie jest najlepszą w pvp ale bez Knightów to nie ma wspólnych Huntów, bo przecież Palladyni, Druidzi i Sorcerowie nie będą blokować a na dodatek Knightem możesz być na Huncie ile chcesz, bo ani Runy nie musisz mieć aby dobrze expić ani Bolty więdz to jest duża zaleta Knighta.
Dlaczego Sorcerer 1:
*Najlepszy w pvp, świetnie się nim expi gdyż pomaga sobie UE i innymi czarami ofensywnymi ale nie jest często używany do huntów na światach pvp, ponieważ UE nie użyje bo może zabić dużo ludzi na Huncie a nie leczy tak jak Druid swojimi leczącymi Czarami.
Ale to oczywiście moje zdanie a na dodatek to co napisałem to głównie chodzi mi o postacie z Promocją, bo bardzo dużo większych lvli mają Promocję.