Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2006, 01:06   #7
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło
WinXP uzywam od ~1,5 roku, od 10 miechow nie robilem formata. Winda dzielnie trzyma uptime'y w okolicach ~tygodnia, zadnych zwisow ani bluescreenow. To ze nie umiesz sobie skonfigurowac windowsa (ani zaden czlowiek, ktorego znasz) to jest juz tylko i wylacznie twoja wina. Jak juz mowilem, od prawie roku nie robilem formata - dlaczego? A bo nie bylo takiej potrzeby. Jak na samym poczatku poswieci sie kilka godzinek na konfiguracje i instalacje potrzebnego softu, to potem wszystko dziala tak, jak powinno. Nie mam problemow ze sterownikami (moze poza lipnym DirectX v.9+, ale coz, Tomb Raider uparl sie ze nie bedzie dzialac bez niego), nie mam problemow z kodekami, nie mam problemow z wirusami/trojanami/spy'ami/whatever, komp dziala w miare szybko (tzn. szybko jak na 256 ramu...). Any questions?

@poradnik:
bladego pojecia nie mam co autor tematu chcial przekazac, 4x czytam pierwszego posta i nadal ani troche nie rozumiem jego tresci. Ale coz, sam autor przyznal ze ma 9 lat... hm... komunie jakos niedawno byly chyba, nie?
hoomik jest offline