Cytuj:
Bedzie remis bo sorc/drut ma mniej capa na runy ale jest szybszy i moze w kazdej chwili uciec knightowi.
|
ROTFL ? szybszy ? nie wiem w czym i kto ci takich glupot nagadal.. lolll
gram knajtem i nigdy mi nie uciekl sork - jego poprostu SIE DOGANIA ! czy to na zakrecie czy na jakijes przeszkodzie.. pamietaj ze uciekajacy ma utrudnione zadanie ;]
a co do tego to fakt Sorki i Druty sa przydatni..nietwierdze ze sa gorsi, kto by wam robil RUNY ?
Cytuj:
knight z palem niema szans napewno bo jeśli są na tym samym lvlu to przecież najt niedogoni palka a palek bedzie go jechał średnimi hitami ale na dystans więdz sam niedostanie żadnego hitu a nawet jeśli to on też napewno będzie miał uhy.
|
nie jest szybszy pall, czemu ma go niedogonic, grrrr mysle ze ubił by go nawet gdyby pall mial wyzszy level, bez tarczy ladne hity by w niego szly

ale to tylko moje zdanie nie jestem znawca Oo
a i powiem wam coś śmiesznego
ostatnio moj qpel (sorek level 16) mowi ze bez problemu mi wkropi bo bedzie mi uciekal i mnie walil z rozgi a ja nei bede mogl go dogonic az tak do deda... xDxD

porownal do to tego jak chodzi na cyce (cyc jak glupi za nim leci az do momentu gdy ten go ubije) no myslalem ze walne ze smiechu

potem powiedzial ze pall 8 level moze bez problemu ubić knajta na ponad 50levelu a i druid i sorek tez nie maja z nim szans... xD ŻAL mi go troche ale coz poradzic