Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2006, 15:03   #66
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Domyślny

a skąd ja biore wszystkie plotki...?

Niby tworzymy najpotężniejszą gildię, ale polacy w niej raczej nie mają nic do powiedzenia..a jak się plotkuje o czym kolwiek to poza naszymi uszami.

Myślę że Billyff- doskonale wie ,że przychodzą na gracza lepsze i gorsze chwile , po to wielu przechodzi w stan odpoczynku.. aby w każdej chwili mógł powrócic.. jezeli tego znów zapragnie, za zrokowaniem postaci musiały pójść duze emocje, ja też nigdy nie pozwolę grać swoich charakterem komu innemu, mamy w tym wszyscy już doświadczenie..

A co do polaków Junior nie masz racji.. po odejsciu Malardiana nastały ciężkie czasy.. z jednej strony Ballardy naciskały na rozbicie Takedy z drugiej Twistery po koleii żadali wywalenia kolejnych osób, część odeszłą do nowopowstałej gildi Ballardów Tomekss spi... odszedł do WDA , wiec nie miałam ochoty sama ciągnąć tego nadal, po drodze wysłuchując pretensji że nie wywalam z jaskiń im noobków włażacych na exp. Ponadto na polskich druidów i magów nadal czaił sie Kuza -Heli wiele razy padła od niego ,nie pomogły prośby, bo jak tu sie dogadać z kilkoma ownerami. Prawda jest też taka że za adiim poszło wielu polaków w ten sposób kończąc swoja karierę, prawda jest też taka że Adii swoim długim językiem obraził kilka razy Pine przez co moim zdaniem nie ma szans na powrót, zrobił kilka naprawde głupich nieznaczących rzeczy przez które nie powinien był być tak potraktowany..ale prawda jest też taka ,ze z shi'rusem przescigali sie w expie i bijąc 700 k dziennie nie uszlo to uwadze zaniepokojonym Br..którzy wielokrotnie wraz z adim i shirem tlukli róznych siurków i znali potege pvp Adiego i shirusa razem wziętych - mieli powazny dylemat, nadażyła sie okazja jak adii narozrabiał i się go pozbyli..A ania oczywiście skuliła ogon i przetrwała... aczkolwiek straciła cheć do gry..;/

Na Xanterze zaczyna pojawić się nowe pokolenie świetnych polskich graczy z przewagą magów..wiec zobaczymy co będzie dalej..