Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2006, 19:44   #11
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Szczerze to podobał mi się tylko 9 obrazek ;p. Fabuła jak narazie stoi w miejscu, jedyne co wiemy to to, że mamy jakąs atomową zimę albo ch... [nie można omijać autocenzury] wie co. Przeciętne.
Też tak uważam.
Aaaaa, nie bijcie!(ucieka przed elitą)
Nie lubię prologów. Jeszcze nigdy nie spotkałem żadnego ciekawego. Ten tego nie zmieni. Efekty, gadanie tego samego, 9 obrazek troszkę pokazuje, jak to będzie wyglądać(czyli tak jak we wcześniejszym Humans Dumie). Dla mnie dawanie prologów to jak opublikowanie połowy fake'a. Nie lepiej połączyć to z pierwszym odcinkiem?(Avager: Nie mam czasu...*)
Tak jak pisał Midarth, wydarzy się jakieś superwielkieodlotowezabijającewszystkocostaniemuna drodze bum, nasz hero będzie musiał to wyjaśnić, będzie super atmosfera, a to wszystko pocięte w nikłych ilościach. Super.(Avager: Nie mam czasu...*)
Bo jak widzę, Avager będzie chciał stworzyć to, co napisałem wyżej(Avager: Nie, będzie lepsze!*). Wybacz, ale ja już nie patrzę na fake jak na coś, co może być i efektowne, straszne, itp. Czyli inaczej: IMO tworzenie efektownego potworka nie ma sensu. Fake to fake, dużo z niego nie wyciśniesz. Wiadomo, Avager pokazywał już, że można zrobić coś więcej, ale to nie ma sensu. Spędzanie przy fake'u po parę godzin nie ma dla mnie większego sensu, ale jeśli masz na to ochotę, nie ma problemu.
* - proawdopodobne odpowiedzi Avagera
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem