Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2006, 19:52   #12
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Pokaż post
Crowal:

A tu Cie rozczaruje, zrobienie tych grafik... chociazby bunkru , widocznego na ostatnich obrazkach zajelo mi ~3 godziny... zrobienie Artylerii widocznej na pierwszych obrazkach ... ~30 minut , znaleznienie czasu by co kolwiek zrobic i sie zabrac za prace ... troszke to trwalo... przypominam, ze mam poprawke ...a marnuje czas siedzac na kompie niz uczac sie ... no ale coz , ciesz sie ze Ty tak nie masz (po zrobieniu pracy domowej , po nauce , po powrocie do domu z dworu... nie chce sie zbytnio siedziec i rysowac ... cieniowac kilka godzin 1 obrazek... ) , no ale coz ...
Nie mam juz 24/7h wolnego czasu , wiec nie moge non stop jednej rzeczy robic... niby tak malo to czasu zajmuje, uwierz mi ze nie ... .

Hmm... Tyle roboty a nic nie widać zatem ... A ta artyleria na pierwszych obrazkach to te czarne plamy??? Byłem pewien że to Ryba szedł i to były jego ślady czy cuś ;P .

Bunkier... To nie mogłeś użyć, albo poprzerabiać stare grafiki...

Zbyt dużo czasu marnujesz na taką zabawę =P

Acha... Trochę zbyt pozytywnie oceniłeś moje podejście do szkoły x]
a) prac domowych nie robie(poza matmą/fizyką/informatyką) tylko przepisuje w Next Day
b) uczenie się nie zajmuje mi jakoś dużo czasu... O ile wogóle zajmuje
c)powrót do domu(po przeprowadzce) zajmuje godzinę, a na dwór praktycznie nie wychodze

@UP: I tak mam najniżej tróję

No a przed kompem nie bawie się już w paincie... Wolę Blender(żeby nie było że jestem master; to postaci są kanciaste a ręce "nieproste")
Po za tym GG... MyFantasy0nline( xP ) i inne mniejsze pierdoły...

Skoro już tak się rozpisałem, to dodam że po dokończeniu moich fake'ów, nie będę już robił fake'ów. W każdym razie tibijskich... Ale jeżeli jednak będę, to na 100% nie więcej niż jednego na raz.

Dobra, zrobiłem spory SPAM, to już się nie odzywam do czasu następnej części.

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i
Crowal jest offline   Odpowiedz z Cytatem