hm.. juz mowilem co mysle o lurowaniu i zabijaniu po 1 guardzie.. sproboje wiec wszystkich przekonac ze najlepiej expi sie na Katedrze (nooby, dzieci neostrady to to samo co dark cathedral)
obrazki mi po tym update nie chodza dla tego narazie avatara nie mam wiec z gory przepraszam za problemy z mapka wiec jak bedzie tylko link to go kliknijcie.
No wiec tak.. przedstawie cala katedre dla tych co nie wiedza i powiem na ktorym lv na co i z czym chodzic ( z poziomu widzenia sorca i druta ew. palka)
8-11 lvl - parter mam y na pocztku poisony i centipide, duzo kasy z tych drugich
dalej w lewo smugglery bandity (uwaga maja 240 pkt zycia) i ww wiadomo niezly z nich loot. jak jestescie "filantropami" to mozecie fb/ gfb wziac to wybijecie kilka naraz.
11- 13 lvl - pietro -1 tam sa baty ww smuglery znowu centipide itp. ale wiecej naraz.. w prawo i troche w dol sa slimy UWAGA NA SCORPIONY POISON NAWET 16 mozecie tez pojsc na ghule (tylko zeby was nie otoczyly) ja na 11 lvl ubilem DS odchodzac ani razu mnie nie walnal
13- 20 lvl tarantule, ghule na odchodnego DS slimy beho. zarowno pietra = jak i -
20 + wiem ze duzo ludzi chodzi na tym poziomie na katedre. ja nie. SORCY, DRUTY ZWASZE WYKORZYSTUJCIE SWA ROZDZKE W PELNI TZN. CHODZCIE NA TO W CO MOZECIE BIC ZE SWEJ NAJLEPSZEJ ROZDZKI. ja powyzej 20 vlv chodzilem sorcem na zamek.
SCREENY: dodam ale nie dzis. jest pozno i nie chce mi sie ich robic.
UWAGA NA GS ZLUROWANE W POBLIZE KATEDRY MNIE RAZ DOPADL I ZABIL 8 KRATEK OD LORBASA.
TO MOJ PIERWSZY POWAZNY POST. PROSZE OCENIAJCIE GO I DODAWAJCIE SWOJE OPINIE, PEWNIE COS PRZEOCZYLEM. BARDZO O TO PROSZE