Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2006, 23:12   #1
PharadoX
Zbanowany

PharadoX's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
Domyślny DirectX 9.0c - jak to odinstalować?

Żebyście się puźniej nie pytali czemu chcę to odinstalować to odpowiem tak : gdzieś czytałem że ta wersja jest nieoficialna , a w informacjach o tym DX było napisane : ta wersja DX9 jest debugowana, to znaczy że działą wolniej.
I tu jest już problem , ściągnełęm DX9.0b PL , jak chcę to zainstalować to odrazu po rozpoczęciu instalacji wyskakuję że zostało zainstalowane ale tak niejest , w pomocy technicznej znalazłem że skoro takie coś się dzieje to znaczy że jest zainstalowana nowsza wersja. No to ja próbuje to odinstalować ale...
1. W Usuń programy systemu windows DX9 - niema
2. W Panelu sterowania w ikonce DirectX niema czegoś takiego jak "usuń/odinstaluj"
3. Nigdzie niemoge znaleść folderu z tym DX9 przez co niemoge znaleść pliku odinstalowania tego.

Macie jakiś sposób na odinstalowanie to? Jak można to poprosiłbym o nazwe jakiegoś pliku z Folderu waszego DX który mógłby mnie naprowadzić na poszukiwany folder.

Plx help

P.S. Sądze że to jest także powód przez co mam zwiechy w CS:S , Flyff i innych grach dlatego pomórzcie bo to "kobita lekkich obyczajów" mnie dobija. Sądze że także to jest powód dla którego gram w tibie na DX5 z 30 fps , na DX9 mam 60 fps ale np : tam gdzie jest ściana pionowa to na ułamek sekundy pojawia się ściana ukośna i tak ciągle w róznych miejscach.

Ostatnio edytowany przez PharadoX - 16-08-2006 o 23:21.
PharadoX jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.