Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
chyba za dobrze cie nauczylem jak denerwowac ludzi 
|
Ja tez umiem ich denerwowac i nikt mnie nie docenia
@Topic:
No troszke sie pozmienialo.. nie ma czlowieka dlugi weekend i sie dowiaduje ze nowa gildia, CoO w wojnie, i mass rekrutacja w toku...
Nie wiem czy to wyjdzie na zdrowie.. Ale twierdze ze jezeli sa szanse to zawsze przydadza sie ci co beda sie logowac, gotowi do walki..
Osobiscie nie podoba mi sie walka po stonie Kardeara ale jezeli mam wybierac to wole sie pozbyc Grudging, Camuha,Gaostica i Toxo~!
Na kardeara ewentualnie pozniej

A serio z dwojga zlego to lepsza opcja, gdyz wole wrocic do spokojnej egzystencji na serwerze bez dzieci co nabily lvl i chca miec wladze...
@Rumcio~ moze i jestes burakiem ale przyznaje ci racje co do mieszania rodzicow w spory na forum..- zalosne posuniecie!
@Agusia~ Jak na moj gust moze i jestes starsza, ale nie potrafisz zrozumiec najprostrzych faktow i zaglebiasz sie w dyskusje spammujac tylko forum! - odejdz w spokoju..!!
@Kuczer~ i reszta (dzieci)wracac do szkoly- wrzesien sie zbliza, moze tym razem zdacie!
@Gran~ ready for logging?-.^
@Tragicall: RESPECT!
aaa i jeszcze jedno- W Thais wyrosl kolejny "Twardziel" nijaki sir Babolek(cos jak nowy da jah tyle ze polak) Jezeli zobacze ze do kogos furczy bezpodstawnie sie zaslaniajac Rumciem itp. to zginie!
A ty nasz drogi RÓmció jak tylko przybiegniesz takze

(mam dosc malolatow co znaja high lvla albo dwoch i sie czuja nietykalni...- to wlasnie oni niszcza ta gre najbardziej

)
Pozdro dla walczacych o swoj spokoj!