Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
o kurwa ale sie znawcy znalezli. troche sie tym interesuje wiec wiem co mowie.
|
Moglbys pokazac jakis certyfikat potwierdzajacy twoje zainteresowanie w temacie ZNAWCO?
Cytuj:
w szwjcarii heroina jest przepisywana osobom ciezko uzaleznionym i jest to bardzo dobre wyjscie poniewaz te osoby maja wtedy dostep do czystej substancji i wiedza jaka dokladnie ilosc biora (co jest niemozliwe do sprawdzenia w towarze od dilera). jak nie wiesz co piszesz to nie pisz tylko sie najpierw dowiedz wiec nie pierdol ze tak nie jest.
|
Widze, ze znawca nie ma zielonego pojecia jak dziala uzaleznienie. Owszem, szwajcaria ma jeden z najlepszych programow przeciwdzialania narkomani, OWSZEM, narkomano przepisywano tam heroine i inne srodki. Niestety, przestano po stwierdzeniu, ze liczba uzaleznionych nie maleje. Tak sie ZNAWCO, zanim napiszesz o czym dowiedz sie czy to aktualne, a nie pierdo.li.sz, ok?
A no, i jeszczen jedno: nie wiem w jaki sposob mozna wyleczyc czlowieka z uzaleznienia podajac mu jeden z najsilniejszych desperantow na swiecie (heroina) czyli srodkow dzialajacych negatywnie i depresyjnie na uklad nerwowy.
I po drugie: u nas tez w szpitalach stosuje sie narkotyki;] Na zlagodzenie bolu. Tegoz nasz ZNAWCA nie wiedzial?
Cytuj:
jak mi powiesz czego moga dosypywac juz w woreczkach co bedzie OPLACALNE dla dilera (a o to chodzi przeciez) to zwroce Ci honor.oczywsscie zdarza sie ze np dosypuja innych narkotykow ale taki diler szybko przestaje byc dilerem bo traci kupe forsy.
|
ołkej.
Juz pisze: dodaje sie inne narkotyki. Najczesciej te, ktore powoduja uzaleznienie fizyczne. Czy to jest nieoplacalne dla dilera? No jezeli dla ciebie nieoplacalne jest zdobywanie nowych klientow to zanim zaczniesz pie.przyc poczytaj o marketingu... ZNAWCO.