Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 17-08-2006, 13:52   #253
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith Pokaż post
o kurwa ale sie znawcy znalezli. troche sie tym interesuje wiec wiem co mowie.
Moglbys pokazac jakis certyfikat potwierdzajacy twoje zainteresowanie w temacie ZNAWCO?

Cytuj:
w szwjcarii heroina jest przepisywana osobom ciezko uzaleznionym i jest to bardzo dobre wyjscie poniewaz te osoby maja wtedy dostep do czystej substancji i wiedza jaka dokladnie ilosc biora (co jest niemozliwe do sprawdzenia w towarze od dilera). jak nie wiesz co piszesz to nie pisz tylko sie najpierw dowiedz wiec nie pierdol ze tak nie jest.
Widze, ze znawca nie ma zielonego pojecia jak dziala uzaleznienie. Owszem, szwajcaria ma jeden z najlepszych programow przeciwdzialania narkomani, OWSZEM, narkomano przepisywano tam heroine i inne srodki. Niestety, przestano po stwierdzeniu, ze liczba uzaleznionych nie maleje. Tak sie ZNAWCO, zanim napiszesz o czym dowiedz sie czy to aktualne, a nie pierdo.li.sz, ok?

A no, i jeszczen jedno: nie wiem w jaki sposob mozna wyleczyc czlowieka z uzaleznienia podajac mu jeden z najsilniejszych desperantow na swiecie (heroina) czyli srodkow dzialajacych negatywnie i depresyjnie na uklad nerwowy.

I po drugie: u nas tez w szpitalach stosuje sie narkotyki;] Na zlagodzenie bolu. Tegoz nasz ZNAWCA nie wiedzial?

Cytuj:
jak mi powiesz czego moga dosypywac juz w woreczkach co bedzie OPLACALNE dla dilera (a o to chodzi przeciez) to zwroce Ci honor.oczywsscie zdarza sie ze np dosypuja innych narkotykow ale taki diler szybko przestaje byc dilerem bo traci kupe forsy.
ołkej.

Juz pisze: dodaje sie inne narkotyki. Najczesciej te, ktore powoduja uzaleznienie fizyczne. Czy to jest nieoplacalne dla dilera? No jezeli dla ciebie nieoplacalne jest zdobywanie nowych klientow to zanim zaczniesz pie.przyc poczytaj o marketingu... ZNAWCO.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 17-08-2006 o 13:57.
Matek jest offline