Akurat gremlin zauwazyl sluszna rzecz w innym watku (o lurowanym gsie w kopalni), aczkolwiek nie ma wcale racji w tym. Ja mam 70 lvl master sorca (pacc jak widac) i bardzo chetnie poluje na guardy w kopalni. Niestety na modemie ciezko polowac popoludniami czy w nocy (pingi 500+ ms, czeste kicki, disconnecty, freezy), ale przed poludniem szybkosc expienia w tamtym miejscu dochodzi do 30k/h, a cala kasa na hmmy zwraca sie z nawiazka. Przy polowaniu na potwory wiekszego kalibru (dlordy i wieksze) kasa zeby sie zwrocila trzeba miec niebywale szczescie. Dla porownania dodatkowo - za 30k moge miec 30 plecakow hmmow (ciezka robota kupic na Antice, czasem w 2 dni idzie kupic, czasem w 2 tygodnie i trzeba biegac po miastach). 30 plecakow to dla mnie jakies 180k expa na guardach (195k expa na zerkach i leaderach). 180k expa na demonach to 30 potworow, na kazdy idzie mi srednio 17 sdekow. 30 demonow to 25.5 plecaka sd, a to oznacza jakies 100-110k zlota. Jak oceniacie szanse na zdobycie dobrego looto w zaledwie 30 potworach? (dobry to loot za minimum 100k). Na warlockach idzie nieco lepiej - za 20 plecakow sd powiniennem miec maks 230k expa, ale wezcie pod uwage tracony czas na spudlowane sdeki kiedy warlock stanie sie niewidzialny. Do tego z loota odliczcie kase dla blokera (przy kazdym rodzaju potwora).