Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Przed chwilka mialem kolejnego hacka.
THX all za gre, narq.
|
Może zamiast tyle pisać na forum dowiedział byś się jakim sposobem miałeś 2giego hacka i byś zaradziń coś na nastepnego.
Cytuj:
Mi sie tez taka osoba wydawal, ale do czasu kiedy wyszedl z Wanted zmienil stosunek do mnie, na co nie pozostalem obojetny.
@Zeber
ube ube ... ale czasami moglbys mnie odwiedzic i odbierac phone jak dzwonie do Ciebie.
|
Może zacznijmy od tego, że nie wyszedłem z Wanted, tylko mnie wywalili co jest dużą różnicą. Do DoFu też nie doszedłem, bo nie miałem co robić i mi się nudziło, tylko ze względu że Drazowi w dupie się poprzewracało i nie miał kasy na SDki i zaczął mnie huncić. Piszesz, że zmieniłem stosunek do Ciebie odkąd wyszedłem z Wanted? Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi ( jakieś kilkadziesiąt stron wstecz ) wynika że nigdy mnie nie lubiałeś, i ciągle Cię czymś w*****a***, więc się może zdecyduj. Prawdą jest że zmieniłem stosunek do Ciebie, ale to w chwili jak Ty zmieniłeś do mnie ( w chwili jak przyłaczyłem się do DoFu ).
Cytuj:
heh to tylko 30 lvli mniej 8 mln expa w dol ... phii
Nie ma to jak na koniec zyczyc wszystkim powodzenia ... Dofowie ofc przegranej wojny.
|
A ja Ci życze powodzenia w RL i mam nadziej że przejrzysz na oczy i zmienisz zdanie co do DoFu...