Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2006, 09:44   #2214
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Przed chwilka mialem kolejnego hacka.
THX all za gre, narq.
Może zamiast tyle pisać na forum dowiedział byś się jakim sposobem miałeś 2giego hacka i byś zaradziń coś na nastepnego.

Cytuj:
Mi sie tez taka osoba wydawal, ale do czasu kiedy wyszedl z Wanted zmienil stosunek do mnie, na co nie pozostalem obojetny.
@Zeber
ube ube ... ale czasami moglbys mnie odwiedzic i odbierac phone jak dzwonie do Ciebie.
Może zacznijmy od tego, że nie wyszedłem z Wanted, tylko mnie wywalili co jest dużą różnicą. Do DoFu też nie doszedłem, bo nie miałem co robić i mi się nudziło, tylko ze względu że Drazowi w dupie się poprzewracało i nie miał kasy na SDki i zaczął mnie huncić. Piszesz, że zmieniłem stosunek do Ciebie odkąd wyszedłem z Wanted? Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi ( jakieś kilkadziesiąt stron wstecz ) wynika że nigdy mnie nie lubiałeś, i ciągle Cię czymś w*****a***, więc się może zdecyduj. Prawdą jest że zmieniłem stosunek do Ciebie, ale to w chwili jak Ty zmieniłeś do mnie ( w chwili jak przyłaczyłem się do DoFu ).

Cytuj:
heh to tylko 30 lvli mniej 8 mln expa w dol ... phii
Nie ma to jak na koniec zyczyc wszystkim powodzenia ... Dofowie ofc przegranej wojny.
A ja Ci życze powodzenia w RL i mam nadziej że przejrzysz na oczy i zmienisz zdanie co do DoFu...
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 18-08-2006 o 09:53.
zeus1985 jest offline