Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2006, 16:04   #262
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Konopia indyjska, to konopia indyjska, jesli twoim zdaniem "naukowcy" wtedy znali sposób, na zmiejszenie ilości THC by zrobić "konopię przemysłową" to teraz tym bardziej, nie tylko naukowcy, znają sposób by ten proces odwrócić = zwiększyć ilość THC w konopi = zwiększyć "kopa".
w tym problem ze to nie naukowcy tak zrobili, tylko ze jest taka konopia ktora jest uzywana w przemysle-ma ona mala zawartosc THC i jej handel/chodowla jest legalne.

[/quote]Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...[/quote] to i tak sie zauwazy poniewaz konopia ma inny kolo i wyglada inaczej.

Cytuj:
Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce...
po paleniu owszem, przed czasami, poniewaz takie drobinki szkla moga wygladac jak troche tej bialej zywicy ktora nzjaduje sie na lisciach,czesciej sie do tego celu stosuje cukier puder(ale rzadko sie szkolo w marihuanie spotyka, wczensiej mowilem o amfetaminie)

Cytuj:
Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami!
nie, nie pomaga moze tam 5% ludzi ktorzy sie tam lecza, nawet jesli taki cpun odlozy heroine na tydzien, miesiac nawet na pare lat to i tak prawdopodobienstwo ze znowu zacznie cpac jest olbrzymie.
i detox nie wyglada tak ze nic nie bierzesz tylko siedzisz sobie w pomieszczeniu i probojesz wytrzymac bez dragow, tylko podaja ci wiele srodkow zastepczych o slabszym dzialaniu, dlatego tez czesto czesc osob uzaleznionych od heroiny wpada w inny nalog(np amfetaminowy).

Ostatnio edytowany przez Karrith - 18-08-2006 o 16:07.
Karrith jest offline