Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raxev
Kolejny głupi post tego autora, gz. Nie pomyślisz, że były lurnięte naprzykład? Weź idź przejdź całego rooka 10 razy i wróć -.-
|
No, i gdybym tak, na przykład, zrobił jak piszesz, to gdzie na Rookgaardzie spotkałbym jeszcze drugiego orka spearmana, który by mnie gonił? Hehe, jasne, mógłbym tego z dołu ropnąć na górę wieżyczki, ale wówczas on już by mnie nie musiał gonić, tylko by mnie bezproblemowo naparzał, bo nie miałbym mu gdzie uciec (oprócz innych pięter - ale tu chyba jest mowa o uciekaniu po tym samym poziomie terenu). :-)
No chyba, że na PACC-u, bo tam nie mam wstępu i nie wiem (niech ktoś mnie poprawi). Ale nawet jeśli, to pamiętać trzeba też o mechaniźmie "antyluring", więc te orki musiałyby mieć dość blisko siebie respawn, żeby mnie
razem gonić. Przeszedłbym więc Rooka nawet i ze sto razy... i nic by nie było. :-P
Zatem... jasną sprawą jest to, że NIGDZIE na Rookgaardzie nie ma miejsca, w którym mogą mnie gonić dwa orki spearmany. Przynajmniej na terenie FACC. ;-)
Nie trolluj zatem już więcej. To czy autor jest mądry czy głupi, to już sprawa jego samego, ewentualnie pomiędzy nim a moderatorami. :-P
Podrawiam.