Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2006, 18:36   #22
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pelson11 Pokaż post
Chyba poto zrobili Cipbota zeby ulatwial gre innym ?!?! Jak chceas zuhaj sie recznie ... ale z manasami to powodzenia
Manasy to jeszcze rozumiem ale, żeby uhać się recznie to przesada.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ramok Pokaż post
Film na tibię 7.7 - metoda tradycyjna xD

http://rapidshare.de/files/24474242/Ihopelucky.rec.html
To Mi się podoba : )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poof Pokaż post

co Cie to obchodzi ?

Masz racje - tibia stała się teraz grą bardziej zręcznościową ale pamiętaj gość nie używął żadnego bota - robił wszystko z regulaminem.

Btw. Sowa w podpisie widze że masz "play in non-pvp"i powiedz mi że nie używasz battle do strzelania z runek...

O i jeszcze napisz mi co to znaczy "żal" wg Ciebie - chetnie wysłucham.
Ja tylko wygłaszam swoje zdanie od tego jest forum.
Wiem, że robił to zgodnie z regulaminem.

W podpisie mam "
Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD"
Co znaczy Graj na non-pvp Bądź dzieckiem neostrady. < mogłem coś pomieszać >

Żal- negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikająca z tego nieakceptacja rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajco Pokaż post
Bardzo ciężko sie domyślić bo rzadko się sprzedaje/kupuje/sharuje 26 knightów (co innego gdybys mial 100+lvl na dosc nowym serwie )
Jeszcze jedno, pisząc wyżej 11 chodziło Ci o level czy wiek ?
Ten Avatar posiadam od założenia konta na Forum. Wspominam jedynie 1 chara którym grałem.
Chodzilo mi o wiek. Jak zauważyłeś na Tym Forum grasują także 11nastki < nastolatki > uczą sie z filmów. Ale nikt nie chce chyba żeby biegał z cipbotem i napier@$@#% ^ go z SD w plecy nie ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colm Pokaż post
Forum służy do wymieniania opinii na dany temat. Jeżeli chce pisać to niech pisze.

@topic
Filmik fajny. Gratki zsolowania demka
Bardzo Się cieszę z powodu Pana opini co świadczy, że na tym forum są jeszcze normalni ludzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE Pokaż post
Sowa .... jeszcze raz cos powiesz o hotkeyach to normalnie Ci nawbijam ... Boze czlowieku jego sprawa z czego strzela jak masz z tym problem to nie sciagaj filmow i nie ogladaj ... posty se chcesz nabic ze w kazdym temacie gadasz o tym samym? Jesli tak to nie znajdziesz licznika na tej stronie !

A ja bloczylem DL'a na 11 poziomie przed updatem i co z tego? Juz dawno 14 ste lvle blokuja GSy i nie wiem co ma do tego hotkey ....
Nie chce nabić sobie postów < co tutaj jest to niemożliwe> Ja poprostu wygłaszam swoje zdanie jak powiedział kolega nad Panem.
Hotkey ma dotego, że np ktoś jest bardzo podekstytowany lub gdy jest w bardzo ciężkiej sytułacji to mu się ręka trzęsie. I nie zawsze trafiłby w siebie uhem gdyby nie było cipbotu.

EDIT: Mam nadzieje, że ustasfakcjonowałem was tymi komentarzami.

Pozdrawiam
Sowa.

Ostatnio edytowany przez Sowa - 18-08-2006 o 18:39. Powód: Edit.
Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem