Zobacz pojedynczy post
stary 18-08-2006, 19:09   #699
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Wiekszosc z tych co sie tu wypowiadaja maja duzo wyzsze lvle niz 20ty...
co do kwesti bachorow..- tez nimy kiedys bylismy wiec sie nie deneruj tylko pracuj nad dorastaniem maly

@Gran~ be ready!
Loading...?-.^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Kurier, twoja postawa jest żenująca, dla twojej wiadomości mam 16 lat a to, że (być może) jesteś odemnie starszy to nie oznacza że musisz się tym wywyższać aha, i mam 1,87 gdybyś chciał to też wiedzieć

a co do shaerowania to niemożecie być pewni na 100% btw. teraz to i tak już nie ma znaczenia bo jest stamina
A ja mam 7.90 i starczy akurat na paczke fajek i duzego lecha

Znam Rumcia lepiej niz myslisz i fakt ze jego mlodszy brat takze gra na tej postaci jest powszechnie znany!! Koniec tematu z mojej strony!
Co do mojej zenujacej postawy- Powiedz mi w ktorym miejscu jest ona zenujaca?-.^
O ile pamietam(i widze w poprzednim twoim poscie zdanie typu "nie przejmuj sie bachorami co maja 20te lvle .. itd.) probowales urazic nie tylko mnie, nomen omen starszego od ciebie o praktycznie dekade czlowieka jak i reszte czytajacych owe forum! Z ktorych dodam wiekszosc ma lvl w okolicy 80-100!

Boze dalem sie znow wciagnac w jakies brednie...
Jezeli nie rozumiesz o co mi chodzilo w poprzednim poscie to mam nadzieje ze kiedys do tego dorosniesz
P.s. co ma wzrost do rozumu?-.^
Kurier jest offline