Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastek
Kazda profesja jest dobra do pvp, ale chcialbym tez zauwazyc ze na wojnach nie ma pojedynkow 1on1 tylko 10on10 albo i wiecej wiec np knighci sa tankami, pchaja sie do przodu ile wlezie a potem padaja w trapach, paladyni potrafia ladne sd comba robic, a sorce to glowna sila, ale sorce bez paladynow i knightow byliby nikim.
a uwazanie ze druid ma gorsze pvp od sorca tez jest smieszne, bo to wszystko zalezy od gracza, druid moze i nie ma ue, ale co z tego skoro kazde ue sorca przezyje spamuajc tania exura sio?
|
Tak w ogóle to w wojnach są bardzo przydatni też druidzi ponieważ mają świetne czary leczące, a tak ogólnie to każda postać jest tak samo silna. Ja grałem na dużo servach PVP i osiągałem wieksze lvle i widziałem dużo pojedynków 1on1(Także sam stoczyłem ich pare) i dlatego napisałem tego postac Kto vs Kto ma szanse, także walczyłem w Wojnach więdz to co doświadczyłem to napisałem a Duch Niespokojny może i ma inne zdanie. Ale tak jak napisałem, to ten post był o Postaciach z Promocją a o postaciach bez promocji to za dużo nie wiem więdz nie chce pisać.
*Tak do tematu to bardzo ładny poradnik*