No nie wiem czy się nie bawi. Po za tym nikt nie wiem jaki Bubble ma eq, nigdy go na screenach i filmikach nie pokazuje, więc nie możemy jednoznacznie stwierdzić kiedy i co dostała. Nie zapominajmy też kogo Ona ma za męża. Cipsoft bawi się w takie rzeczy jak mój braciak klockami lego - zawsze i wszędzie. Niedawno pewien mexykanin dostał uniq itemka. A co zrobił? Pojechał na zlot który odbywał się w jego kraju! To nie takie trudne, sam moge sie zapakować w autobus i jechać w każdy region Polski.
100 lvl na Rooku to rzecz przełomowa a imię jego wejdzie do historii. Odpowiedzcie sobie sami który z Was chciałby siedzieć na Rooku Gdzie Nic Się Nie Dzieje, tyle żeby nabić 100lvl? Cip może nagrodzić go chociaż za to. Tam pracują sami sympatyczni ludzie, którzy doceniają to że tyle ludzi gra w Ich dzieło, które w ich początkowych założeniach nie miało się rozrosnąć ponad studencki ekspryment. A że ktoś traktuje Tibię jako swoje drugie życie (ile czasu trzeba na taki lvl na rooku!), to chyba to mile łechce ich próżność. A jak wiemy połechtana próżność prowadzi do wielkopańskich gestów.
|