Zobacz pojedynczy post
stary 12-08-2004, 20:14   #18
bryn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 02 2004

bryn ma numer GG 2364185
Domyślny

No moze ja dziwny jestem, ale w Tibii nie mam w ogole kumpli z rl, za to mam kilku zaufanych kolegow z tibii, wiem ze oni mi ufaja, a ja im.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez McCooper
Pozatym dlaczgo tibia wg ciebie nie ma klimatu RPG ?? Sa smok (nawet 2 rodzaje), elfy (3 rodzaje), dwarvy (4 rodzaje). Sa magowie, druidzi, paladyni, wojownicy. Sa questy i NPC z questami. Jest rozbudowany swiat z masa ludzi ktorzy moga cie zabic, okrasc lub byc kompanami w podrozy.
Tylko ze to NIE jest klimat rpg... Czlowieku, pograj sobie w Arkadie. Tam jest zabroniona rozmowa w takim jezyku w jakim ja teraz || pisac racze, albowiem rozmowy w Arkadyjskim swiecie opierac sie na RPGowym klimacie winny, wzbronionym jest || uzywanie emotow. Ba, nawet kiedys kolezanka zapytala sie mnie jak idzie mi lowienie ryb, a gdy jej odpowiedzialem ze "Wszystko OK" to dostalo mi sie za mowienie runami (czyli uzywanie zwrotow niezgodnych z klimatem RPG)... Tam WSZYSTKO jest trzymane jak najscislej w klimacie RPG, nie ma nawet restartu serwera tylko "Apokalipsa", etc...
bryn jest offline