Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz
@up mówiąc o koledze który go przysłał masz może na myśli mnie?? bo chucki to moj blood bro... ale go nieprzysyłałem
A co do tematu to tutaj się niezła kłótnia zrobiła.... mimo że jestem zdziwiony podejściem sowy do hotkeyów to uważam że każdy człowiek ma prawo do wyrażenia swojej opini i swojego zdania dziękuje także tym ludziom którzy mnie bronią  proponuję zaprzestać kłótniom bo i tak każdy będzie miał swoje zdanie 
|
Tak miałem na myśli Ciebie. Jak już to Sowy a nie "sowy" . Jestem przy swoim i będę tego bronił.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hidden Lucas
Sowa chyba poto sa hotkey zeby ich uzywac i Cipsoft dal prawo wyboru uzywasz albo nie wiec sie nie pluj ze on uzywa. ty masz chyba uraz do hotkeyow bo pewnie dostales w dupe na swiecie pvp i teraz mowisz ze te bee..
|
Są po to żeby używały je jakieś noobki które wogóle nie mają pvp. Nowa generacjia newbie to nawet już z battle nie bedzie umiała strzelać huahauau.
Nigdy nie dostałem w dupe i nie dostane bo ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem grać a także pisać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Always hunted
Ja ja nie używam Cipbota wogule, chyba że jestem w sytuacji "trafisz UHem albo dead" a z run wciąż biję na battle (potwory) i na ekranie (w graczy)
All@ Sowa ma cholerną rację, jakkolwiek na to patrzeć
|
Ja robię tak samo. Dzięki za poparcie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poof
Ty, Sowa a to pewnie twój kolega 
|
Niestety muszę Cię zmartwić to nie jest mój kolega. Nie znam go. Jedynie widzialem jego posty na tym Forum.