Cytuj:
Wybralem swordy poniewarz:
-na skillu 67 z bright sworda bijesz tak samo jak na 65 z fire axe
-sword ringi to nie taki kłopot bo można kupić za 500gp od npc
-suma atk i def swordów jest wieksza niz axów
-swordy są ogólnie uznane za lepsze (katana na rooku, legenda rooka - spike sword, legendarny miecz - excalibug)
-magic long sword jest stanowczo lepszy od great axe (kiedys pewnie bedie mozna zdobyc oba)
-swordy lżejsze (nie licząc gs)
-przynajmniej na moim serwerze bs kosztuje tyle samo co fa, a jest dużo częściej sprzedawany
|
1.Napewno fire axe na skillu 65 uderze mocniej, niż ty z bs'a na 67.
2.Axe ringi można kupić od ludzi po 200 gp (i to wcale nie problem, masa ludzi je sprzedaje).
3.Def broni nic nie daje (jeżeli się ma shield, który ma wiecej defa).
4.Swordy są uważane za lepsze przez ludzi, ktorzy dopiero zaczynają grę i myślą, że def broni daje bardzo dużo ,i sądzą, że kiedyś zdobędątakiego mlsa, nie wiedząc, że go narazie nikt nie ma nawet...
5.Narazie nikt ich nie ma... a nawet gdyby to pewnie aby je zdobyć trzeba będzie mieć ponad 200 lvl i zrobią jakiś bajer, że wypada bardzo rzadko z władcy demonów...
6.Tiaaa właśnie o to chodzi, że gs waży o 140 więcej (i jest sporo gorszy), niż d lance, a między bs a f axe różnica to marne 20 capa
7.Patrz punkt 4.
Cytuj:
Ja jestem Knightem i wale z Sworda i mam kumpla na rl i tez jest knightem i mam 118lvl i wali tez z Sworda ja radze walic ze sworda lepszy jest moim zdaniem xD
|
Super, a ja mam kolege kolegi kolegi kolegi, który ma mame, której tata wali ze sworda, więc sword rlz !!!!!
Omg, wystarczy odjąć def broni, zostawić sam atak, to będziecie wiedzieli, które bronie są lepsze...