Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2006, 14:33   #734
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
taa bylem tam widzialem to ... zdechles bo nie potrzebnie zaatakowales tych ludzi z rsem na pierwszy "rzut oka" bylo widac ze maja protekcje
po pierwsze nie zdechłem tylko padłem po drugie ale z ciebie ainsztain (pisownia zamierzona) dzięki że mi to powiedziałeś-.- nie pkuje się pod depo w ankh!!! jeśli się nie chce paść. Ten xazie czy siakoś tak to noob char xisso i wiedziałem to. Ja chciałem paść masz to czy trzeba ci jakoś to inaczej zakomunikować??? Gdybym chciał pkować poszedłbym do tarpit tombu poziom 2 z 2 fe (tam zawsze drut/mag lvl 30-40) i bym sobie poubijał nieźle zarobił ale tak naprawdę ja chciałem odejść i przed końcem się trochę pobawić (zabiłem chyba 2 osoby bo na afku były) wiem wiem zachowanie godne pożałowania sam odszedł i psuje zabawę innym :/ niestety alkochol connecting people poza tym serio jeśli ktoś nie był na afku to ja po prostu bym go nie ubił!!! co tam fe padły szybko wogóle ankh jest chyba najgorszym miastem do pkowania bo wszędzie jest pz fajnie się tak chodzi kiedy nie martwisz sie o chara masz wszystko w d... hyhy czad wtedy dopiero zrozumiałem czemu czasami hlvle się bujają (pkują) i czemu hwl bawi się tak dobrze przy wojnach fajnie jest podejść do tej gry z ogromnym dystansem nie myśląc o tym że ded to ileś tam k expa w plecy że coś spadnie drugi(czy może 3) mój ded był zajedwabisty hyhy przyleciało 3 ludzi z hwl w tym 2 msów i chyba pallek/knight i dawaj buehehe nie chcieli na mnie run marnować i sumonowali po bersercu huehue a ja walilem z sd w jednego z msow z 2 bp sd zostalo mi chyba z 13 jak padlem to byla jazda poszedl bp uh/ i 3 bp mfow zebym za pierwszy razem zauwazyl toxo to bym sie dluzej pobawil mialem 5bp mfow i jeszcze uhy ale po prostu nie zauwazylem jak sie zjawil. Pk to nie jest part of the game pk is the game hyhy. The end
jastr jest offline