Temat: Album
Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2006, 19:23   #92
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny Part IV - Fakes & Fun !

Ciekawostki, zabawne sytuacje a nawet Fakes - to temat przewodni tej serii zdjęć. Chyba będę musiał ograniczyć swoje komentarze, bo niektóre zdjęcia nie wymagają żadnych komentarzy... Enjoy !

Zdjęcie może nie bezpośrednio, ale jednak związane z Rookiem. Długie minuty minęły, nim przestałem się śmiać z tego obrazka (dla tych, którzy nie wiedzą, wspomnę, że oficjalnym tekstem reklamowym Nike jest "Just do it").

Prosty sposób, na dostanie się w miejsca, z pozoru dostepne jedynie graczom ze statusem PACC...

Godne podziwu. Dziewczyna, która zdobyła 8 lvli używając jedynie własnych pięści. Takiej, to się lepiej nie nawinąć

Ehhh... taki jest dzisiejszy świat - nawet na Mainland nie wyjdziesz bez uiszczenia odpowiedniej opłaty. Swoją drogą, to świetny sposób na zarobek, dopóki nie trafi się ktoś, potrafiący korzystać z kombinacji klawiszy ctrl+r...

Cóż, mi osobiście trudno uświadczyć na codzień takiej kultury, więc jedynie obrazki zostają... Jeśli Tibia w dalszym ciągu będzie dążyć w tym kierunku, w którym dąży teraz, to za 2 lata to zdjęcie zostanie uznane za kiepski Fake...

Zdjęcie z jednego, z Test Serverów. Jedna małpka, a tyle szkód, hehe. A kto to ? Poznajecie Outfit tej 'Lejdi' w czerwonej ramce ?

"Z innej perspektywy", zabawny Fake.

Jeśli w Tibii istniałby SANEPID, z pewnością szybko przyczepiłby się do Obiego. Poszedłby siedzieć, a Dixi musiałaby ganiać z piętra na piętro i obsługiwać klientelę

Knightmare zamknięty w pokoju bez klamki. Zawsze wiedziałem, że w CipSofcie pracują wariaci.

Takie nicki, z pewnością przyczyniły się do wprowadzenia przez CipSoft różnego rodzaju ograniczeń w możliwości nadawania imion. Widziałem też kilka innych zdjęć z śmiesznymi nickami (np: "Mysocksareold"), lecz to wydało mi się najciekawsze...

Koniec 'Funu' ! Wiem, że przy takich zdjęciach, czas szybko leci, więc postaram się już przygotować następną porcję rozmaitości...

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 28-04-2008 o 13:13.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem