Dziś pograłem troszkę na Rooku, ale chyba mi się on pomału nudzi (nawet levela nie wbiłem :-), ale tylko troszkę pozabijałem rotwormów. Niektórym ludziom już się znudził: [CHAR]Sarimes[/CHAR] (kolega, który był liderem gildii w jakiej kiedyś byłem), dla przykładu, skasował i głównego chara, i depo-chary. :-(
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez - Prodigy -
Uzbierała mi się nawet seria z zabawnymi zdjęciami i fake'ami Rookgaardu, którą też z pewnością przedstawię.
|
Hmmm... z tym
Obi i szczurami, a także
@ Knightmarem zamkniętym w pokoju, to już widziałem na
Tibianews.net - i komentarze też od nich "pożyczyłeś" ;-). Ale spoko, nie mam nic do tego - obrazki są bardzo zabawne :-). Kiedyś przejrzałem calutką galerię na
Tibianews.net i śmiałem się do łez z tych obrazków. :-)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
@Ziutas: ŁaŁ!!11 Jajko!!11111oneone. Pomyśl nim wstawisz.
|
Malutki offtopiczek...
Mam pytanie: co prawda, nie grałem ostatnio (i w ogóle od update-u) zbyt długo na Rooku, ale trochę tych kurczaków już ubiłem - jednak jak na razie mam tylko jedno piórko, o jajkach nie wspominając. OK, to, że jajka są rarem, to rozumiem, ale piórka? Czy one też zawsze tak rzadko wypadają z kurczaków? :-/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
@Prodigy: Ciekaw jestem fake'ów.
|
Kurtka,
@ Prodigy, to by mógł sam robic fake-i i pewnie wgniatałby nimi wszystkich w krzesło ;-D. Chciałbym to kiedyś zobaczyć. Ciekawe, czy umie robić. ;-)
Pozdrowionka, Panowie. :-)