@edit:
Klnięcie nie czyni mnie lepszym bo ja JESTEM najlepszy, jak mogłeś tego nie zauważyć ? I durnyś twierdząc, że wchodze tylko na tibia.com (na której zresztą nie zawitałem od b. długiego czasu).
BUAHAHAHA, Po 50h znalazłeś Martina ? Ja go grając pierwszy raz znalazłem po 30 min. A dostanie się do Arcane University zajęło mi plus minus godzine. To, że ty grasz w ślimaczym tempie nie oznacza, że inni nie mogą tego przejść szybciej od ciebie. A co do grafiki Gothica - oby nie wyglądał jak plastikowy OblIVion bo już się rzygać chce na widok rzeczy pokroju Silver Longsworda. I jeszcze jedno - nawet jeżeli obejrzałbyś wszystkie dostępne relacje z E3, trailery i inne tatałajstwa to tak naprawde mało wiesz o grze. W gre trzeba zagrać, żeby ją poznać, a nie obejrzeć durnowaty trailer i się podniecać tym, że Oblivion jest lepszy.
@Up:
Noż kurwa, jak możesz mówić, że Gothic 3 jest gorszy od durnego Obliviona, jeżeli tamten nawet nie wyszedł ? A poza tym, to ja nie wiem co ma takiego Oblivion, że stał się obiektem powszechnej adoracji. Przecież to jest nudne, dość liniowe i krótkie (choć niektórzy twierdzą, że gra oferuj 250 godzin na co ja odpowiadam: rotfl'n'lol).
Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 21-08-2006 o 13:09.
|