spojżcie tylko na mapę
http://static.tibia.com/IMAGES/library/map_big.jpg widać tam chyba najbliższe plany Cipów co do rozbudowy mapy , wielki teren nazwany narazie tajemniczo "Unknown Territory" więc ... kolejne Tereny dla PACC w drodze ... zapewne bardzo odległej ;-)
BTW. Chodząc po nowym mieście mam wrażenie że jest jeszcze nieskończone , z NPCami niektorymi nie można sie wogole dogadać , poza miastem na północ jest zamórowane przejście do czegoś co przypomina wejście do ... grobowca ?
Smoki w nowym mieście , troche przegięte miejscami 2 DLe i smoki ? a następne idą jak tylko Cie zobaczą ? Hardcore . Miejsc do spokojnego hunta na smoki nie ma za wiele
no i myśle że będzie dużo lurowania , scaraby można łatwo wyciągnąć z dziur więc stżeżcie sie magowie Afkujący nad wodą
Samo miasto wygląda pięknie i sie porusza po nim szybciej ? takie mam wrażenie że biegając po tych piramidach szybciej sie poruszam . Odnośnie lokalizacji npców w mieście , ktoś powiedział że są oprozżucani wszędzie , ale to dodaje uroku , gdy sie poruszamy obok tych pięknych monumentów
Statek do Ankrahmun troche za drogi 140 gp w jedną strone z venore (mam postman questa dlatego mniej)
Szybsze GSy miałem okazje sie z nim zmieżyć ... teraz już nie są takie potulne i nie biegną za palkiem bezbronne paladynem na 52 lvlu z haste i time ringiem musiałem użyć kilka UHów

Scary ...

musze poszukac prywatnego blokera
Nowa Grafika , podoba mi się naprawde te drzewa , krzaki . normalnie gratulacje dla grafików , przy tak małej palecie barw takie cudy osiągnąć ... red gem w końcu wygląda tak jak powinien piękny kryształ ktory warto wystawić w domqu a nie chować w depo bo kijowo wygląda , jedyne co mi sie w grafice nie podoba to niektóre gemy ZWŁASZCZA Ametysty ... są ochydne ... ale cóż nie można mnieć wszystkiego
Update oceniam na 4+ (duży +) albo 5= (tak to są dwa - )
huh , ale się rozpisałem , zapewne jest tu kilka literówek ale mam nadzieje że nie będa bić tak bardzo po oczach
@re.down
Może knight jest podpakowany nie wiem ale palkiem wale takie same hity przynajmniej w smoki a te scaraby jakieś mocne ... dużo arma mają bo hity 100+ rzadko wchodzą