Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2006, 21:16   #266
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez - Prodigy - Pokaż post
Niektóre zdjęcia i owszem, są z Tibianews.net, lecz komenatrze w pełni moje i mogę Ci to przysiądz na lewą noge Dwimenora.

[...]

Co do Screena z Ratami w sklepie obiego, to jest on z forum.tibia.de, nie Tibianews.net - możesz nawet zobaczyć, że nie pasuje rozmiarem do "Excesussowskich" zdjęć. Z ciekawości zacząłem jeszcze raz przeszukiwać archiwum ze zdjęciami, w poszukiwaniu fotki z Knightmare-m i komentarzem do tejże. Wciąż szukam...

[...]

Arghh... niestety nie znalazłem... czyżby zdjęcie z Knightmare było również z tibia.de ? Nie wiem, w każdym bądź razie, cieszyłbym się, gdybyś przytoczył wspomniane komentarze - tutaj, lub w PM ;)
Ja, niestety, też nie. Może to nie było na Tibianews.net, ale z pewnością oba zdjęcia widziałem. Nie pamiętam dokładnie komentarzy, ale u Obiego było coś o higienie w sklepie. Może dlatego mi się skojarzyło z sanepidem. Sorki. ;-)

A oto zdjęcia, które mnie doprowadzają do tarzania się po ziemi (poczytaj też tamtejsze komentarze ;-):
  • Mmmm... świetny tort urodzinowy! Aż szkoda by go było zjeść! [klik]
  • Chyba każdy z nas kiedyś grał w Pac-Mana... [klik], [klik]
  • Teraz już wiadomo, czemu tak długo czekamy na update-y: [klik]
  • Po wprowadzeniu hotkeyów w letnim update-cie, producenci takich klawiatur zapewne zbankrutowaliby ;-). [klik]
  • To się nazywa cheat-ować! :-D [klik]
  • Hmm... dziś taki obrazek nie jest wcale nowością na Rookgaardzie. :-) [klik]
  • Jakie znamy sposoby na keyloggery? Oto jeden z nich: [klik]
  • Najlepszy sposób na pozbycie się noobstwa z Rookgaardu ;-). [klik]
  • Narada przed ważną akcją w Tibii? [klik]
  • Co by to było, gdyby te krzesła się zawaliły... [klik]
:-D :-D

Cytuj:
Hmmmm... to chyba tylko Ty masz takiego pecha, bo mi się trafiają dość często - dziennie jestem w stanie uzbierać ich sporą liczbę, bez specjalnego wysiłku, zarówno po stronie dla PACC jak i FACC - coś nie tak z Twoim współczynnikiem szczęścia ;)
Kurczę, tylko robaki i mięso - żadnych piórek. :-/

Teraz już nie gram, ale niedługo znowu spróbuję. Będę się musiał zdeka przyłożyć do tych kurczaków. ;-)

Cytuj:
Nie próbowałem, ale nie wykluczone, że kiedyś mogę spróbować.
Spróbuj, albo przynajmniej układaj teksty do czyichś fake-ów. ;-D

Cytuj:
Pozdrawiam!
Ja także! ;-)

PS. Wbijaj się na Skype, to sobie pogadamy. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 20-08-2006 o 21:22.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem