Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2006, 23:13   #199
Kamcio Pogromca
Guest

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master Pokaż post
huahuahuahu rozbawiles mnie
1.Kup sobie słownik.
2.Kilkanaście razy mocniej z run? xD
3.Bije z run wiecej niz ty...
4.W potwory 200+ na luzie wiec i tak bronia biala sie szybciej expi niz rozdzka...ale na wyzszych lvl-ach sorc nie expi z wandem
5.Emm czy nie zauwazyles ze na foolow jestes szyszy?50lvl moze ze spokojem dogonic 65
6.Mam knighta 35lvl(do pekowania, ten sam swiat co ty) no i poczekam az wbijesz 35lvl...zobaczymy czy mi uciekniesz...

@Ktos up
nie udeze 100+ w kogos bez eq? xD best hit w czlowieka to 126 a w paladyna walnolem za 98(paladyn 52lvl qmpel z c-setem)
no, faktycznie przesadzilem z tym 100 ale udezenia knighta w palka sa lepsze...palek nie ma tarczy a bolt ma mniej ataku
edit.
1.Knight bije najlepiej z broni miotanej? Czyzby update zrobilo z knightow palkow?Chyba nie...
2.Haha jaki knight kupuje runy od magow...wydaje mi sie ze kupuja, jezeli ktos sprzedaje i sie nie oglasza na trade, poniewaz czekal by dluuuugo zanim kupi te 10bp uh...
@Down
mowie tu o walce, a jaki pallek bedzie atakowal z tarcza??Samymi runami mi duzo nie zrobi(Zaraz ktos pewnie napisze cos w stylu:"a palladyn potrafi walic z sd...Powah!Strach!Cierpienie!")

Kurde następny jesteś do pekowania polaków?! Ja niewiem czy niektuży niepotrafią zrobumieć że niedość że na silverze żądzą brazole to jeszcze zamiast polak polakowi pomagać to jeszcze sie nawzajem wyżynają
Apeluje do polaków z silvery żeby wkońcu przestali pkować swojich rodaków! Bo niedość że brozole są o wile mocniejsi ( w sensie lvlowym) od nas to jeszcze sami sobie przeszkadamy w zdobyciu więkrzego lvla!

aha i jeszcze komentaż do twojej wypowiedzi ( a raczej pytanie) : dlaczego jak dasz folow to szybciej chodzisz? mi sie wydaje że tam samo... ale ja niewiem... wiem tylko że mój kolega ma 21 lvl i niemoże zupełnie za mną nadążyć jak ma folow :/ pozatym przecież jak ma sie więkrzy lvl to sie chyba szybciej chodzi więdz jak słabszy lvl może dogonić gostka z więkrzym lvlem? tylko odpowiedz normalnie jak czlowiek bo ja sie ciebie brzecznie pytam a ty mi odrazu że masz pk na 35...
  Odpowiedz z Cytatem