Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2006, 09:35   #202
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
D przykro mi to mowic ale dla mnie to wstyd być polakiem, owszem sa wyjątki ale to rzadkośc
Przeprowac sie i zmien narodowosc... acha wiare tez, bo byc katolikiem jest przeciez wstyd (o ile jestes)
Cytuj:
- i to właasnie polacy są noobami w większosci, NIE BRAZOLE! osobiscie lubie szwedow i brazylijczykow za to ze potrafia sie zjednoczyc!
Brazole? Kto to, co to? Brazyliczycy dziela sie na 2 grupy-dzieciaki ze "slumsow" (to sie nazywa fawuela chyba) oraz doroslych, znudzonych ludzi z ekskluzywnych dzielnic. Znajomosc angielskiego u tych grup jest jak pieklo i niebo. Tak samo jak stopien "noobostwa". Jesli lubisz ich za to, ze potrafia sie zjednoczyc to wpadnij kiedys na normalnych server a nie biegaj po Carlin i nie piernicz potem "u nas to kazdy polak swoich zabija, a szwedzi i "brazole" sie jednocza". Wszystko zalezy od ludzi a nie narodowosci-to tak jakby na polakow pracujacych w GB mowic, ze sa Brytyjczykami a potem stwierdzic "Brytyjczycy to alkochlolicy, nie potrafia mowic po angielsku i pracuja za marne grosze na nudowach".

Cytuj:
a my co ? gówno za przeproszeniem :/ nigdy mnie nie dednał zaden szwed ani brazol, gdy polacy mnie chcieli uj**ać to szwedzi pomagali, leczyli itd. więc nie dziwcie sie ze zawsze beda od nas lepsi ;]
Dziwne-mnie niegdy nie zabil zaden czlowiek, probowali zrobic to obywatele Wenezueli (falszywe swinie weszly do gildi w ktorej bylem, wyczaili co i kiedy robie i czekali na mnie w trapie). Inna sprawa to jest to-co rozomiesz przez "my"-jesli to "elo ziomki" prosto z Carlinskiego dp to nie mamy o czym dyskutowac. Pomagac ludzia bendacym w potrzebie moze kazdy, a tobie akurat pomugl Szwed i wielkie halo-"Szwecja rzadzi!". Popytaj sobie niskopoziomowych graczy, ktorzy byli w potrzebie czy kiedys ich zostawilem (pokazywanie gdzie expic, tlumaczenie jak grac i bieganie po dead bodies na podwojnym spawnie GS'a to moja codziennosc). Nie pomagam tylko polskim newbie-takze znajdziesz w tym gronie Kanadyjczykow, Meksykanow, Brazylijczykow i wielu innych. Nie jestem wyjatkiem wsrod moich znajomych.
Cytuj:
a co do tematu to ZALEZY TYLKO I WYŁACZNIE zalezy od gracza.. po co te spekulacje grrrrrrrrrrrr dobrze wiecie ze kumaty gracz na 30 levelu moze rozwalic 50-60 levka :/ jezeli knajt naprawde nie mialby z nimi szans to nie wybieral by tej profesji, a i z kazdym levelem chodzi sie szybciej nei zapominaj ;] zawsze latwiej jest gonic niz uciekac
Zgadzam sie lecz nie do konca-latwiej uciekac niz gonic.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 21-08-2006 o 09:39.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem