@2up
zdecydowanie w ostanią cześć labiryntu radziłbym ropnąć 2 mino i maxymalnie 2 w estremalnych wypadkach 3 orki, reszta orców powinna zostać zlurowana pod samą darbinke. Jeżeli koleś wpadnie w pułapke to zarówno na piętrze gdzie dokonujemy trapa jak i niżej, jeżeli przyszła ofiara postanowiłbaby uciec zawsze bedzie bity przez zastępy wrogic stworów.
W taką pułapke nie wszedlby by nikt wystarczyłby jeden kick, a gwarantuje że tak byś się stało i ded na miejscu. Ja wole się pomęczyć, postać dłużej ale być pewien że ktoś wpadnie w pułapke. Jak najbardziej dużo chest'ów.
Mała rada na samy dole w miejscu gdzie jest quest, quest'owe skrzynki należy przykryć dużą ilością śmieci, zaczym nOOb odkopie skrzynke zostanie otoczony przez kilka mino, a to jest bardzo nie przyjemne dla ofiary
Tak czekam kiedy ktoś postanowi mnie trapnąć, skutecznie, bo jak narazie kilka razy próbowano mnie przyskrzynić na mino hell. Ciekawe czy Sunrise trapnął kogoś albo Rookguardian de'bove tj. nasz forumowy Instynkt. Może ktoś wie o tym??