Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2006, 12:41   #2517
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mathias'Wielki
@ Gasval wyslij do thais.

Ehh po co Wy uciekacie na non-pvp. Te servery jeszcze bardziej są do kitu. Sami zobaczycie jak jakis 60 lvl bedzie wyzywac Wam rodzine i Was samych i nic nie bedziecie mogli mu zrobic. Jezeli juz to wszyscy lepiej niech sie zbiora na jakims "normalnym" serverze pvp.
naprawde sie mylisz jesli sadzisz ze nic nie mozna noobowi zrobic na non-pvp, a poza tym jak ci sie 60 lvl wje*ie na respa na pvp, to co mu zrobisz? zabijesz go tym swoim 40 lvlkiem?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paley
Zacznijmy tak:
po 1.Szczerze mowiac zal mi was gdy slysze rzeczy typu : nara koncze itp.
po 2.Gra sie na jednym serverze bo inaczej osiagnie sie wielkie G....
po 3.na kazdym serverze pvp beda pa i ludzie typu bound st.
po 4.na serverach non pvp jest w huja noobow i jezeli ktos bedzie ci wjezdzac na gospodare, unbijac potworki ty nic mu zrobic nie mzoesz.
po 5.Jezlei odchodzicie to Nara...i powodzenia na NOOB SERVERACH!
Skonczmy tak:
po 1. a mi zal jak widze jak sie meczycie na tej valorii
po 2. no to oni beda grac na 1 serverze, tylko ze nie na valorii, wiec o co chodzi?
po 3. na non pvp nie bedzie
po 4. na serverach pvp tez jest w chuja (przez "ch") noobow i jak ci ktos wjedzie na respa to i tak watpie zebys go zabil, jesli bedzie mial lvl zblizony do twojego
po 5. nara, i powodzenia na PA SERVIE

Bedziemy gadac inaczej jesli ja na guardii, a haja~ z reszta na refugii cos osiagna, a wy dalej jak takie 'bartki ambitne' bedziecie sie meczyc na tej valorii, kumpel - tolben the sly, z valorii mial na niej 40~ lvl, ale odszedl i teraz ma 100~ rp na refugii...
a na nooby naprawde sa sposoby, czemu sie wypowiadacie na temat serverow non-pvp jak na nich nie graliscie?

edit. post nr 400 ^^
btw. Af patryk <- zbanowany, MuhAHHAhah ;]

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 21-08-2006 o 12:51.
Ufocznik jest offline