Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mathias'Wielki
@ Gasval wyslij do thais.
Ehh po co Wy uciekacie na non-pvp. Te servery jeszcze bardziej są do kitu. Sami zobaczycie jak jakis 60 lvl bedzie wyzywac Wam rodzine i Was samych i nic nie bedziecie mogli mu zrobic. Jezeli juz to wszyscy lepiej niech sie zbiora na jakims "normalnym" serverze pvp.
|
naprawde sie mylisz jesli sadzisz ze nic nie mozna noobowi zrobic na non-pvp, a poza tym jak ci sie 60 lvl wje*ie na respa na pvp, to co mu zrobisz? zabijesz go tym swoim 40 lvlkiem?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paley
Zacznijmy tak:
po 1.Szczerze mowiac zal mi was gdy slysze rzeczy typu : nara koncze itp.
po 2.Gra sie na jednym serverze bo inaczej osiagnie sie wielkie G....
po 3.na kazdym serverze pvp beda pa i ludzie typu bound st.
po 4.na serverach non pvp jest w huja noobow i jezeli ktos bedzie ci wjezdzac na gospodare, unbijac potworki ty nic mu zrobic nie mzoesz.
po 5.Jezlei odchodzicie to Nara...i powodzenia na NOOB SERVERACH!
|
Skonczmy tak:
po 1. a mi zal jak widze jak sie meczycie na tej valorii
po 2. no to oni beda grac na 1 serverze, tylko ze nie na valorii, wiec o co chodzi?
po 3. na non pvp nie bedzie
po 4. na serverach pvp tez jest w chuja (przez "ch") noobow i jak ci ktos wjedzie na respa to i tak watpie zebys go zabil, jesli bedzie mial lvl zblizony do twojego
po 5. nara, i powodzenia na PA SERVIE
Bedziemy gadac inaczej jesli ja na guardii, a haja~ z reszta na refugii cos osiagna, a wy dalej jak takie 'bartki ambitne' bedziecie sie meczyc na tej valorii, kumpel - tolben the sly, z valorii mial na niej 40~ lvl, ale odszedl i teraz ma 100~ rp na refugii...
a na nooby naprawde sa sposoby, czemu sie wypowiadacie na temat serverow non-pvp jak na nich nie graliscie?
edit. post nr 400 ^^
btw. Af patryk <- zbanowany, MuhAHHAhah ;]