hmmm widze ze coraz wiecej noobow i dzieci tu siedzi. Tylko prosze next tam mi nie pisac ze post o imprezie jest glupszy niz rozmowy tutaj, bo przeszliscie samych siebie. powinno sie zbanowac pewne osoby bo sa tu calkowicie nie potrzebne.
co do wojny, to widze ze niektorzy wiedza wiecej co kuci kuci chce zrobic a tak naprawde tak sie tworza plotki. widze ze macie za duzo czasu i za bardzo duza wyobraznie. moze znajdzicie sobie hobby
co do wczesniejszych postow
@strazak
nie chcesz podawac nicka z giery bo uwazasz ze w ten sposob mozesz powiedziec co ci na sercu lezy. to sie nazywa tchorzostwo. i mam nadzieje ze nie mam na obsidi z toba cokolwiek wspolnego.
i musze ci powiedziec ze w tym momencie dla mnie jestes najwiekszym noobem jakiego "poznalam" przebiles nawe awo co jest trudnym zadaniem. gratuluje
@posty na temat meraza
kazdy ma swoje zdanie o ludziach ale zeby oceniac go bo wyglada jak wyglada.. wybaczcie ale jest to dosc gluputkie z waszej strony. to co robi w grze jest jego sprawa. chce miec jakas wladze i straszy ludzi, co mu sie udaje, inaczej nie pisali byscie o nim tak. jednak czasami jak byscie z nim pogadali stwierdzili byscie ze nie macie racji. po prostu nie widzicie tej granicy miedzy rl a tibia. i nie mozna nazywac kogos idiota, bo uwaza ze w gierce moze zrobic duzo.
powoli to forum staje sie zbiegowiskiem noobow ktorzy tak naprawde nie wiedza co pisza a pisza aby przescignac sie w ilosci postow. moze czasami lookneli byscie na swoje zachowanie, a pozniej mozecie oceniac innych.
@up
awo az tak kiepsko z twoja inteligencja ze nie rozumiesz posta kiroya?? mozna ci to przeliterowac, ale pewnie i to nie pomoze. a wasze posty z docinkami z gg powierdzily mi to co ci kiedys mowilam. moje relacje z toba zmienily sie wlasnie dlatego. uwazalam cie za normalnego chlopaka, choc 15-latek to z glowa na karku. pokazujac swojego "bloga" i rozmowy tu.. jestes dla mnie malo interesujaca osoba, ktora nie warto zawracac sobie glowy. wiem ze bedziesz sie chcial "tlumaczyc", jednak i to niema sensu. mam juz swoje zdanie, a tlumaczenia, ze bloga zrobiles jako protest wszystkich blogow... innym sie to podoba bo sa na twoim bardzo niskim poziome... zreszta nie wazne .. nie o to chodzi...
jest to temat wojny wiec prosilabym wszystkich aby pisali tu na temat wojny i wojen. choc jedna sie juz skonczyla, a 2ga niby sie zaczela ale cisza jak narazie. i oczywiscie jezdzicie juz po polakach ze nie potrafia sie zorganizowac. Ng expi a dejavu siedzi w pz. a nie pomysleliscie o tym ze sa jeszcze wakacje i mase ludzi z tego jeszcze korzysta. a szwedzi expia bo juz do szkoly chodza. proste prawda??? wystarczy tylko pomyslec, a nie objezdzac ludzi.
pozdrawiam wszystkich
urs Sol