Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
|
Wycięte czy nie.. nie sa zbytnio "dorosłe" na jakiego probujesz sie kreować.
Cytuj:
2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..
|
jest dla mnie noobem bo ma takie odzywki, nie dziwie się ze przeszkadza ci to poniewaz cwaniaczy jak ty. a czemu nazywam?? jak to klamka mowil BO MOGE
Cytuj:
4. i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem  ' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.
|
o tyle dobrze
Cytuj:
5.- nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie
|
aha czyli wyzywanie sie i wklejanie "prywatnych" rozmow nie mających wspolnego z tibia?
Cytuj:
p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...
|
jakos nie obraziles mnie tym jesli na tym ci zalezalo. po prostu przeczytalam posty bo mialam zaleglosci i odpisalam na wasze posty.
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.