Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2006, 16:33   #778
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
1.o tym z gg... to nie sa docinki... to sa teksty zupelnie wyjete z kontekstu ...
Wycięte czy nie.. nie sa zbytnio "dorosłe" na jakiego probujesz sie kreować.

Cytuj:
2. Masz prawo mnie nazywac noobem , ale ze nazywasz strażaka noobem tylk odlatego ze pragnie sie swobodnie wyslawiac na forum to dla mnie jest lekko dziwne..
jest dla mnie noobem bo ma takie odzywki, nie dziwie się ze przeszkadza ci to poniewaz cwaniaczy jak ty. a czemu nazywam?? jak to klamka mowil BO MOGE

Cytuj:
4. i to kolejny dowod na to ze po prostu sie nie znamy... gdyz nie mam zamairu sie tobie z czegokolwiek tluamczyc... co do mojego "bloga" no to ja nie bede tego komentowal ;s nie wiesz w jakich go okolicznosciach zrobilem ' i przedstawiac ich tobie nie mam zamiaru.
o tyle dobrze

Cytuj:
5.- nie ;P nie jest to temat posiwecony konkretnie tylko i wylacznie wojnie
aha czyli wyzywanie sie i wklejanie "prywatnych" rozmow nie mających wspolnego z tibia?

Cytuj:
p.s. oczernianie mnie na gg nie bylo dla ciebie wystarczajace ? musialas jeszcze dodatkowo zrobic to na forum ? otoz to pokazuje ze to nie ja zachowuje sie jak nastolatek o bardzo niskim poziomie...
jakos nie obraziles mnie tym jesli na tym ci zalezalo. po prostu przeczytalam posty bo mialam zaleglosci i odpisalam na wasze posty.
a gdy zobaczylam ze ponad 60 postow zostalo wykasowanych a "wy" nadal piszecie "bzdury" na forum to wybacz. poza tym tlumaczylam ci na gg. i dla mnie jest to koniec tematu. i wybacz ze wyrazilam swoje zdanie. widze ze najpierw o pozwolenie ciebie musze poprosic.