Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2006, 17:58   #780
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Dumny

Bylem zmuszony wrocic nieco wczesniej bo niestety pogoda sie zalamala:/ ale wyskoczymy jeszcze z chlopakami z akademika na jakis glebszy wypad

widze ze nudnawo bylo bezemnie i dobrze, ciesze sie ze czekaliscie na mnie z utesknieniem

Zaczne obszczekiwanie moze dzisiaj od Suva
nie wstydz sie swojego herbatniczka Bencia widac ze do siebie pasujecie i mieliscie zapewne mnóóóóstwo wspolnych tematow na gild chacie a kto wie czy nie na gg rowniez moze sie jeszcze zejdziecie w jakiejs nubgildii pteszek sadzawkowy i bencio Bencio dobrze mowi piwa mu bo wnosi urozmaicenie na to nadmuchane i pelne patosu forum

Teraz oczywiscie Sol de Wolf

Droga babo czy nie powinnas juz wychowywac swoje dzieci a nie pouczac inne poprzez te durnowate forum ?
Przeciez ty tutaj nie pasujesz jestes dretwa jak kij ( moze masz kija w ....?)
Zajmij sie moze czyms bardziej konstruktywnym bo poprzez to twoje tibiowanie zycie Ci ucieka i kawalerowie przestana sie ogladac za dredziara ( zawsze sie zastanawwialem jak ty to myjesz , a moze nie myjesz moze samo czesanie wystarcza )
wydaje mi sie ze traktujesz to nieco zbyt powaznie, oczywiscie twoj zaawansowany wiek daje ci na nami przewage jestes przeciez taka madra i taka pomocna, szkoda ze niepomoglas jak hawki bily Angatewona ale coz twoj czas przeminal, podpielas sie pod NG a teraz co ? kupa? jak bija to PZ gratz oby tak dalej.

Juz tlumaczylem ze moja anonimowosc daje mi swobode wypowiedzi i korzystam z tego skwapliwie

Boze chron ludzi przed checia wstapienia do twojej gildi bo napewno nikt niepomoze jak bedzie zle. Tak to podsumuje i takie jest motto mojej calej z wami rozmowy. Taki z was team, a teraz jeszcze ta deklaracja prezesa kiroja. No nic powojuje sam, szybko skory nieoddam.
Moze jestem nieco sfrustrowany waszym zachowaniem i przez to jestem nieco kasliwy ale coz co na sercu to na jezyku jak to mowi Sol de Wilk

@ Dodi Brea
Niestety niemoge cie usunac narazie z Baniszed, a badz tam sobie ty szwedzie i tak cie napewno nielubia. Moze polacy cie zahunca jak wygramy z mannowem.

narazie koniec moze cos mi sie przypomni
strazak jest offline