Odpowiadając zbiorczo na ostatnie posty. Bylem jak to ktoś delikatnie ujął na urlopie, tyle że przymusowym i zdrowotnym, gdzie nie było podłączenia do internetu.
Co do zmian ekipy, to jak widać czasami następuje rotacja. Generalnie chodze z tymi osobami które mają czas, chęci, i są z mojej gildi lub są moimi znajomymi. No i czasami ciężko jest zebrać odpowiednią ekipę. Aktualnie problemy kadrowe (i czasami mój level, w przypadku bramek levelowych), są największym problemem przy powstawaniu kolejnych filmów.
Co do nudów... filmy ze "zwiedzania" są z założenia nudne. Mają za zadanie przedstawiać teren/odktrywać mape. Jedyne co je może ratować, to odpowiednie dialogi w celu zabicia czasu, ale ciężko wymyślać spontanicznie jakiś "kabaret". Zresztą, ja jestem "cichy" i mam wymówkę, jak się nie oddzywam
W każdym razie wkrótce pojawi się jakiś nowy film.
Edit: Furumbras tower (czy jak się go tam pisze). No, tam się prędko to nie wybiorę. Powód - mój level.
Podwodna kraina - wykonalne, jednak musi tam być dość mocna ekipa, na całe zwiedzanie, co powoduje komplikacje, że nie można tam iść kiedy bym tylko tego chciał.
Ciąg dalszy goromy (za tp). patrz podwodny świat, tylko, że jeszcze gorzej.
Cultyści - nie zostali nagrany, gdyż nie mam jeszcze wstępu za teren za pianinem (miałem, ale na teście), a nie chce tego dzielić na 2 filmy, gdyż teren bardzo podobny, i nie ma tam nic ciężkiego.
Wyspa skarbów- z tym może byc problem, kto jest wtajemniczony ten wie jakie wymogi trzeba spełnić i dlaczego to będzie takie tródne. Wiecej nie moge powiedzieć z powodu qs.